Connect with us

slideshow

Μάχη σώμα με σώμα «Σαρρή – Γκαγκάτση»

Αθήνα – Πειραιάς Δυτική, και Ανατ. Αττική ψηφίζουν Σαρρή

Published

on

Οι… αναποφάσιστες Ενώσεις που θα κρίνουν και τις εκλογές τις ΕΠΟ ανέρχονται σε 19 και φαίνεται ότι η πλειοψηφία τους «κλείνει» προς τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο Γιώργος Σαρρής και Βασίλης Γκαγκάτσης κατέθεσαν και επίσημα τις υποψηφιότητές τους για την προεδρεία της ΕΠΟ, που θα κριθεί στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου και συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα. Μέχρι στιγμής αρκετές είναι οι Ενώσεις που έχουν εκφράσει την στήριξή τους είτε στον ένα είτε στον άλλο και το αποτέλεσμα είναι… ισοπαλία!

Η «πιάτσα» γνωρίζει ότι την εκλογή Σαρρή επιθυμεί ο Ολυμπιακός, που φαίνεται να αντιτίθεται στην κίνηση Γκαγκάτση ωστόσο, όλα είναι πρός διερεύνυση

Πιο συγκεκριμένα τις δύο παρατάξεις στηρίζουν από 19 Ενώσεις, ενώ οι αναποφάσιστες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα είναι άλλες τόσες.

Τo λεκανοπέδιο στηρίζει Σαρρή

Η πλευρά Σαρρή έχει την στήριξη των Ενώσεων: Αθήνας, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Πειραιά, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Τρικάλων, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Κορίνθου, Χανίων, Ρεθύμνης και Σούπερ Λιγκ.

Οι Φίλοι του Γκαγκάτση

Η πλευρά Γκαγκάτση από την άλλη στηρίζεται από τις παρακάτω Ενώσεις: Μακεδονίας, Κιλκίς, Πέλλας, Φλωρίνης, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Πρέβεζας-Λευκάδας, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδος, Λακωνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας και Ποδοσφαίρου Δρόμου και Άμμου.

Οι αναποφάσιστοι κρίνουν τις εκλογές

Αυτό που προκύπτει από τις υπόλοιπες… αναποφάσιστες 19 είναι ότι η πλειοψηφία συγκλίνει προς τη στήριξη στον Βασίλη Γκαγκάτση. Πιο συγκεκριμένα, οι 14 από τις 19 αυτή τη στιγμή, ένα περίπου μήνα πριν τις εκλογές, αναμένεται να στηρίξουν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, του οποίου το προβάδισμα είναι σημαντικό…

Π.ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply