Connect with us

Uncategorized

Μάϊο τα σπουδαία για Ιωνικό

Ανοικτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

Published

on

Οι γενικές συνελεύσεις των Συνδέσμων των Rangers υπερψήφισαν την πρόταση για ανοικτή συνέλευση του τμήματος Ποδοσφαίρου του Ιωνικού την Παρασκευή 17 Μαϊου.

Τότε, θα παρουσιαστούν στον κόσμο του Ιωνικού και θα ψηφιστούν όλες οι προτάσεις που θα υπάρξουν για το σχηματισμό νέας διοίκησης του τμήματος. Ηδη έχει εκδηλωθεί

ενδιαφέρον από δύο επιχειρηματίες, χωρίς να έχει κατατεθεί ακόμη έγγραφη πρόταση στην Επιτροπή Αξιολόγησης. Την Τρίτη 16 Απριλίου θα κατατατεθεί στον ερασιτέχνη Ιωνικό ο οικονομικός απολογισμός του τμήματος Ποδοσφαίρου και θα είναι διαθέσιμος σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή αλλά και στον κόσμο του Ιωνικού.

Μέχρι τις 17 Μαϊου αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απαιτείται η εγγραφή 200 τουλάχιστον μελών με ετήσια συνδρομή 100 ευρώ. Εάν ψηφιστεί από την ΕΠΟ η διάταξη αυτή, τότε στη Γενική Συνέλευση στις 17 Μαϊου πριν την ψηφοφορία θα γίνει εγγραφή μελών και εξετάζεται η περίπτωση να αφαιρεθεί από το ποσό της συνδρομής το εισιτήριο διαρκείας, έτσι ώστε να ελαφρυνθεί οικονομικά ο κόσμος του Ιωνικού.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply