Connect with us

4ος Όμιλος

Μέσα ο Σαχινίδης μετά από 1 μήνα

Published

on

Ενα μήνα μετά τον τραυματισμό του (ρήξη μηνίσκου και χειρουργείο) ο Βασίλης Σαχινίδης έπαιξε για πρώτη φορά στο προπονητικό δίτερμα που έδωσε ο ΟΦΗ τη Δευτέρα (19/10) με τους πιτσιρικάδες του ΟΦΗ’ 94 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο 29χρονος επιθετικος του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του προπονητικού διτέρματος (δυο τριαντάλεπτα) δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις, γεγονός που δείχνει ότι βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεια της επιστροφής του. Μέσα απο τις προπονήσεις της εβδομάδας θα φανει αν ο Νίκος Γκουλής τον υπολογίζει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Στο δίτερμα με τον ΟΦΗ’94 ο Νίκος Γκουλής χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες που δεν έπαιξαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής με τη Γλυφάδα.
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Θανάσης Πατινιώτης, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο παιχνίδι μ τη Γλυφάδα. Ο Πατινιώτης έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς υπέστη κάκωση στο πέλμα όπως είναι η πρώτη ιατρική διάγνωση.

Ο τραυματισμός του παίκτη του ΟΦΗ δεν είχε να κάνει με κάποιο χτύπημα, αλλά συνέβη λόγω του πλαστικού τάπητα, σε μια φάση που ο παίκτης του ΟΦΗ φρέναρε για να αλλάξει κατεύθυνση.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής θα δείξει αν ο Πατινιώτης τεθεί στη διάθεση του Νίκου Γκουλή για το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με τον ΠΑΟΚρουσώνα στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΦΗ-ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ
Σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚρουσώνα για την 5η αγωνιστική της Γ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (19/10) στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Η ομάδα του Κρουσώνα, δεν ζήτησε εισιτήρια για την αναμέτρηση. Ολες οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και θα τεθούν σε κυκλοφορία στο τέλος της εβδομάδας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 4μμ.