Connect with us

stoplekto

Μέσω παράτασης η πρόκριση στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ματσάρα διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Διάνα Ηλιούπολης στα πλαίσια του Κυπέλλου Αθηνών. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ επικράτησαν στο Ίλιον 3-2 των ‘Ηλιουπολιτών’ μέσω παράτασης σε ένα παιχνίδι που είχαν γενικότερα τον έλεγχο. Ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ στο 6′ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν αέρα δύο τερμάτων στο 73′ χάρις τον έμπειρο φορ Δελόλμα. Έτσι, έδειχναν να κλειδώνουν το εισιτήριο για τους ’16’, όμως οι ‘κυανέρυθροι’ στην επιστροφή του Χατζηστεφάνου έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα. Ο 27χρονος επιθετικός επανήλθε από τον σοβαρό τραυματισμό του στην μέση, έπαιξε ένα ημίχρονο και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση με δύο τέρματα στο 75′ και το 85′. Τελικά, η πρόκριση ‘κατακτήθηκε’ από τον σύλλογο των Λιοσίων χάρις τον Κίτσιο που σκόραρε στο 95′, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο 106′.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Τζάκος Ε., Αλάμπεης Γ.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Τεννές, Δούκας, Ευαγγελάτος, Μηλιώνης, Γιάκας, Σαξανίδης, Κωνσταντινίδης, Καμαριάρης (66′ Κίτσιος, 106′ λ.τρ. Παπαθεοδώρου), Δελόλμας, Μιρτσέα, Καρύδης (80′ Παπαδόπουλος).

Διάνα (Γιάννης Ταπραντζής): Μενούνος, Βογιατζόπουλος, Λουτσάι, Μπελέρης, Απέργης Α., Βιτωράτος, Καλουδιώτης (66′ Μπαλαφούτης Χ.), Μπακασίνης (46′ Φραγκάκος Η.), Παππάς, Κουταλακίδης, Τσαβαλιάς (46′ Χατζηστεφάνου).