Connect with us

stoplekto

Μέτος αντί Κατσάνου στον ΑΟΑΔ

Published

on

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Αγίου Δημητρίου . Ο Δημήτρης Κατσάνος που τα τελευταία χρόνια ήταν στο τιμόνι της ομάδας υπέβαλλε την παραίτηση του  .

Η διοίκηση του συλλόγου κινήθηκε αστραπιαία και  ήλθε σε συμφωνία με τον νεαρό τεχνικό Θωμά Μέττο που ήταν στην αρχή της περιόδου στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

Από τον σύλλογο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Θωμά Μέτου!Ο 35χρονος προπονητής συζήτησε με την διοίκηση της ομάδας, και η φιλοσοφία των δύο πλευρών ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα επίπεδα! Πρόκειται για έναν πολύ φιλόδοξο προπονητή , εργατικό που αγαπάει πολύ τη δουλειά του και η στήριξη μας είναι δεδομένη σε ότι χρειαστεί!!Καλή αρχή λοιπόν, με πολύ δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας!»

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο απερχόμενος  τεχνικός Δημήτρης Κατσάνος δήλωσε: «Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Α.Ο Αγίου Δημητρίου που μου εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία της ομάδος τα τελευταία περίπου 2 χρόνια, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα .Σε αυτά τα χρόνια ζήσαμε ελάχιστες λύπες και πολλές ευτυχισμένες στιγμές ,με αποκορύφωμα βέβαια την άνοδο της ομάδος στην Α΄ Κατηγορία. Η ύπαρξη καλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα, σε συνδυασμό με την Διοίκηση η οποία είναι πάντα κοντά και ενεργή, έχοντας πετύχει σημαντικό έργο, μου δίνουν την βεβαιότητα ότι η ομάδα θα υλοποιήσει τους στόχους της κάτι το οποίο εύχομαι ολόψυχα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον καινούργιο προπονητή της ομάδος, καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές επιτυχίες.»

katsanos-1