Connect with us

stoplekto

Μέτρα για την υγεία από την Υγειονομική επιτροπή της ΕΠΣΠ

Αναστέλλονται το σεμινάριο και η σχολή προπονητών !!!

Published

on

Ανακοίνωση για τα μέτρα σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού αναμένεται να εκδώσει η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά αύριο . Ήδη η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση της Ένωσης ακυρώθηκε . Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής ιατρός Αντώνης Λεμονής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους Ιατρικούς συλλόγους Πειραιά και Αθήνα και δέχεται οδηγίες όσον αφορά τα νέα υγειονομικά προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τα πρωταθλήματα . Ο κ. Λεμονής πέρα από την ανακοίνωση θα ενημερώσει και το Δ.Σ. της Ένωσης που θα συνεδριάσει την Πέμπτη   για όλες τις απαραίτητες κινήσεις …..

*Με απόφαση της ΕΠΟ  αναστέλλεται η διοργάνωση των προγραμματισμένων για το επόμενο διάστημα από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Σχολών Προπονητών και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων, λόγω εφαρμογής μέτρων για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα στον Πειραιά αναστέλλεται το 6ωρο επιμορφωτικό σεμινάριο της προσεχούς Τετάρτης  11 Μαρτίου καθώς και η σχολή  UEFA D στην ΕΠΣΠ που ήταν προγραμματισμένη για τις  20-21 Μαρτίου .