Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μέχρι 6/9 οι αιτήσεις για συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για τα πρωταθλήματα Α΄- Β΄ & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και του Κυπέλλου πρέπει να κατατεθούν στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι και την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ θα πρέπει να συνυποβληθεί η νόμιμη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου (εκλογή με Δικαστικό Αντιπρόσωπο) καθώς και φετινό παραχωρητήριο του γηπέδου από το εκάστοτε Δήμο.

 

*Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει ότι μετά την λύση της συνεργασίας με τον ενωσιακό τεχνικό Διαμαντή Αθανασίου και κατόπιν πρότασης της Τεχνικής Επιτροπής, αποφάσισε ομόφωνα, την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Φώτη Κεραμιδά – κάτοχο διπλώματος UEFA A΄, ο οποίος θα είναι εκ των ενωσιακών τεχνικών της Ένωσής μας , μαζί με τον Γιώργο Γκοβερίνο.

Ως γνωστόν τεχνικός διευθυντής των Μικτών ομάδων θα είναι ο τεχνικός Δημήτρης Καλύκας- κάτοχος διπλώματος UEFA PRO΄.

 

 

 

Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει

 

Η Επιτροπή Παρατηρητών ενημερώνει ότι έχουν κυκλοφορήσει οι αιτήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 που θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με μια πρόσφατη φωτογραφία τόσο οι παλιοί Παρατηρητές όσο και οι νεοεγγραφόμενοι.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από την γραμματεία της Ένωσης και η καταληκτική για την κατάθεση των αιτήσεων ορίζεται η 10/9. Αιτήσεις μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτές.

Advertisement