Connect with us

8ος Όμιλος

Μήνυμα συσπείρωσης από Πανταζή στον “Φονεα”

Published

on

Με τοποθέτηση του αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διονύσης  Πανταζής, άφησε υπονοούμενα για πρόσωπα που κάνουν…. υπόγειο πόλεμο στην ομάδα ενώ είχαν διετελέσει μέλη του συμβουλίου τα προηγούμενα χρονια.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει αλλά ζήτησε από το κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί και όλοι μαζί να βοηθήσουν να επιτευχθεί ο στόχος.

Αναλυτικά, το κείμενο που ανάρτησε στο facebook, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας:

“Ότι υπάρχουν ζώα που περιμένουν άσχημο αποτέλεσμα για να γίνουν μετά Χριστον προφήτες το ήξερα !Κομπλεξικοί επίσης …Τα ζουμπουρδουλικα με τις φατσούλες επίσης …Κουβαρντάδες επίσης …Ανύπαρκτοι επίσης ..Μπηκα μπροστά το καλοκαίρι κ συνεχίζω να είμαι κ θα είμαι προς απογοήτευση κάποιων …Ναι το καλοκαίρι που η ομάδα πήγαινε τοπικό ..Που όλοι κρυφτήκατε η κάνατε διακοπές ..Κριτική πάντα καλοπροαίρετη …Από αγνούς φιλάθλους που πονάνε όμως !Για τους υπόλοιπους θα τα πούμε από κοντά …Η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει!Οσο κ να το θέλετε μερικοί …Στηρίξτε την στα δύσκολα !Τωρα έχει ανάγκη όλους εσάς τους αγνούς φιλάθλους !Για τους υπόλοιπους ένα έχω να πω …ΤΑ ΡΕΣΤΑ …Εγώ έμαθα από μικρός σε αντίθεση με καποιους ΦΩΣΤΗΡΑΣ στα εύκολα ΦΩΣΤΗΡΑΡΑ στα δύσκολα !ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ “”..