Connect with us

slideshow

”Μίλησε” η εμπειρία – Τα έκανε θάλασσα ο Τάσης στο Περιστέρι..

Το Περιστέρι στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Published

on

‘Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυρίαρχα στοιχεία ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα και η ένταση, η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε  έστω και δύσκολα να πάρει τη πρόκριση για την ημιτελικά φάση κερδίζοντας με 1-0 το πολύ καλό για ακόμη μια εμφάνιση Ηράκλειο. Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής Τάσης, καθώς οι περισσότερες αποφάσεις του ξεσήκωσαν ουκ ολίγες φορές το κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι απέβαλε πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού και τους δυο προπονητές για διαμαρτυρία, ενώ οι αμφότερες οι ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση του 72′, όταν ο Κατσούλης ήρθε σε επαφή μέσα στην περιοχή με το τερματοφύλακα Ψύχο, με τον Τάτση να αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο α’ ημίχρονο το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού να επιβάλει το ρυθμό του, χάνοντας κλασσική ευκαιρία στο 11′ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κατσούλης σούταρε και Ποστόλη πάνω στη γραμμή αποσόβησε το κίνδυνο.

Στο 29′ το Ηράκλειο χάνει εκ νέου σημαντική ευκαιρία, όταν ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος έπιασε τη κεφαλιά και ο Ψύχος εξ επαφής απέκρουσε.

Στο β’ ημίχρονο οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 72′, όταν ο Μπέλης σέντραρε και ο Ελευθεριάδης από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Περτσά, γράφοντας με αυτό το τρόπο το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ, όταν ο Βασίλης Καφετζής σέντραρε, με τον Ψύχο να ανατρέπει το Κατσούλη μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής να δείχνει παίζεται. Στη συνέχεια της φάση ο Σπυρόπουλος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Βοηθοί του Τάση ήταν οι Σήψας και Γεωργής

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πριγούρης (Παπαδόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγέλης, Λαβδαίος, Αθανασίου, Μπόσιος, Νησαριώτης (89′ Μπότης), Μπέλης(91′ Χέλμης), Ελευθεριάδης.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Καφετζής Γ., Λιόνας, Αναγνωστόπουλος, Πετρίτσης, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης, Χριστοδούλου (40′ λ.τρ Δαυίδ), Παπαδάκης (73′ Τσανάκας), Λέκκας (57” Καφετζής Β.), Σπυρόπουλος

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply