Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μίχο και Αραπογιάννη η Ζωφριά

Published

on

Δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η Ζωφριά, που ενέταξε στο δυναμικό της τους Αλέξιο Μίχο και Γιώργο Αραπογιάννη.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου του συλλόγου:

“Ενας “κέρβερος” κάτω από τα δοκάρια του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς! Παίκτης της ομάδας μας είναι ο πανήψυλος τερματοφύλακας Αλέξιος Μίχος. Το νέο απόκτημα του Α.Ο.Ζ. ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ19 του Παναιτωλικού πριν φορέσει διαδοχικά τις φανέλες των Παναχαϊκή, Ναυπακτιακός Αστέρας και Απόλλων Ευπαλίου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Επόμενος σταθμός της καριέρας του έγινε ο Αστέρας Ζωγράφου πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας και γνωρίσει και την ΕΠΣΔΑ. Άλεξ σου ευχόμαστε μια υγιή χρονιά γεμάτη προσωπικές κι ομαδικές επιτυχίες. Καλώς όρισες στη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια!

Κάτοικος Ζωφριάς και ο Γιώργος Αραπογιάννης! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται να προσδώσει ταχύτητα κι εμπειρία στην ομάδα μας «κουβαλώντας» μαζί του το «βαρύ» βιογραφικό του παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του.
Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πριν «μετακομίσει» στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Επόμενος σταθμός του ο Αρης Πετρούπολης κι ακολούθως το πατρινό ποδόσφαιρο όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των: Παναχαϊκή, Διαγόρας Βραχναίικων, Ατρόμητου Αντιρρίου και Αετού Πατρών. Μάλιστα, με την ομάδα του Διαγόρα πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Επιστροφή στην Αθήνα και την ΕΠΣΑ αρχικά για τον Χαλκηδονικό με τον οποίο επίσης πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο από την Γ’ στη Β’ ΕΠΣΑ, πριν μεταγραφεί για τον Άγιο Θωμά όπου αγωνίστηκε συνολικά για τρεις σεζόν σκοράροντας 10 τέρματα και συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας του από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ!
Γιώργο σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας ποδοσφαιρική οικογένεια και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα όσο ψηλά κι αν καταλήγουν…”.