Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μαγική εικόνα στο ΑΟ Ιλίου- Δόξα Βύρωνος 0-1

Published

on

Σε ένα ματς όπου ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε με τον πιο σκληρό τρόπο για τους γηπεδούχους, ο ΑΟ Ιλίου ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από την Δόξα Βύρωνος με 1-0 και υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μένοντας στους 25 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, εκφράζοντας επίσης σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας στις καθυστερήσεις στην μοναδική κυριολεκτικά φάση που δημιούργησαν, πήραν ένα ανέλπιστο τρίποντο και έφτασαν τους 27 βαθιμούς ανεβαίνοντας στην 2η θέση.

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τον ΑΟ Ιλίου να έχει καλές στιγμές στο 23′ όταν το σουτ του Ζήκου πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 38′ από φάουλ του Λερούτσου ο Μεϊμάρογλου επενέβη σωτήρια προ του Φούρλα. Στο 41′ έγινε η πρώτη φάση που διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι. Ο Φούρλας έφυγε μόνος απέναντι στον Μεϊμάρογλου και βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Ιλίου κυριάρχησε, και στο 54′ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Παπαδημητρίου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μεϊμάρογλου, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε εκπληκτικά. Στο 55′ το σουτ του Φούρλα πέρασε άουτ, ενώ στο 70′ ο ίδιος παίχτης γύρισε στον Ζούκα που από κοντά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα σε κενή εστία. Στο 75′ η κεφαλιά του Ζούκα πέρασε άουτ, ενώ στο 78′ έγινε η δεύτερη φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Ο Λερούτσος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ζούκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Φούρλας από κοντά σούταρε, με τον Μεϊμάρογλου να αποκρούει και τους παίχτες του ΑΟ Ιλίου να διαμαρτύρονται έντονα ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 90′ ο Ζούκας από κοντά σούταρε άουτ, ενώ στο 90+2′ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους. Ο Δούκας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ρωμμανός με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μπισμπίκης (82′ Μπάμη), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (63′ Ζούκας), Ασφής (74′ Κορωνιός), Φούρλας, Λερούτσος, Παπαδημητρίου.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος, Βουτάς (71′ λ.τ. Τσακνάρης), Ρωμανός, Κοσσυβάκης, Στάθης (65′ Τσακλάνος), Δούκας, Φυρίγος (82′ Μίζιος Αν.), Καρατσομπανάκης (71′ Νικόλας), Ζευκιλής, Κουτσαυτίκης.