Connect with us

3ος Όμιλος

Μαγκαφίνης: Αγώνας επιβίωσης

Published

on

Αύριο, Σάββατο ,με πρωινή προπόνηση θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Αιολικό. Το ματς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα από το Κρανίδι όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Μαγκαφίνης, ο οποίος τόνισε:

Πρόκειται για έναν αγώνα επιβίωσης. Το ματς είναι κομβικό αλλά θεωρώ ότι κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι και αφού απομένουν τέσσερις αγωνιστικές αποκτάμε προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί τουλάχιστον όσο καιρό βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Το κίνητρο μας είναι μεγαλύτερο αφού εμείς παίζουμε για τη σωτηρία σε αντίθεση με τον Αιολικό που θεωρώ ότι δύσκολα θα προλάβει την 1η θέση. Θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα. Καλώ όλο το κόσμο να έρθει στο γήπεδο και πιστεύω στο τέλος να πάνε όλα καλά και να είμαστε εμείς οι νικητές ώστε να έχουμε κουράγιο να συνεχίσουμε’.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας Σαμαράς, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Πονηρού που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.