Connect with us

Γ Εθνική

Μαγκαφίνης: Πατάμε καλύτερα πλέον

Published

on

Μεγαλη νίκη που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε η Ένωση Ερμιονίδας απέναντι στον Αιολικό επικρατώντας με 1-0. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη παρά τις απουσίες των Σαμαρά και Πονηρού και την αναγκαστική αλλαγή του Σαλταπίδα έδειξε υπομονή μέχρι τέλους και έφτασε στην επίτευξη του στόχου παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς υπογράμμισε ότι αυτή τη νίκη θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας του, και ότι οι παίκτες θα πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα μέχρι τέλους. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Πιστεύω ότι πετύχαμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που ήρθε να διεκδικήσει τους τρεις πόντους διότι κυκλοφορεί και μια φήμη για την 2η θέση όσον αφορά την άνοδο κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Το θέλαμε το ματς, το κερδίσαμε και κοιτάμε παρακάτω. Το τρίποντο αυτό έχει ξεχωριστή σημασία αφού μας δίνει τη δυνατότητα να πατάμε καλύτερα στα πόδια μας. Παρά τις απουσίες που είχαμε με τους Πονηρό και Σαμαρά και την αναγκαστική αλλαγή του Σαλταπίδα, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να πάρουμε τη νίκη’.

Ερωτηθείς ποια συγκομιδή θα είναι ιδανική για την ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς είπε: Το σημαντικό πλέον είναι ότι όλα είναι στο χέρι μας και δεν κοιτάμε τους άλλους. Αυτή τη στιγμή μαθηματικά θέλουμε τρεις νίκες που μπορεί να μην χρειαστούν εφόσον ο βασικός μας αντίπαλος δεν κάνει το απόλυτο των νικών. Σημαντική παράμετρος αποτελεί το γεγονός ότι τα δυο εκτός έδρας ματς που έχουμε να δώσουμε τα παίζουμε σε πλαστικό γήπεδο. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για ένα συναρπαστικό όμιλο τόσο όσον αφορά την άνοδο όσο και την παραμονή. Για να πετύχουμε όμως το στόχο μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε σωστά τα επόμενα ματς.