Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μαθήματα ήθους και ποδοσφαιρικής παιδείας από Αθηναΐδα και Υμηττό…

Published

on

Εχουμε μάθει να λέμε για τα στραβ’α και τα ‘ασχημα του ποδοσφαίρου μας…Ομως υπάρχει και ή άλλη όψη…

Αυτ’η ‘εδειξαν χτες λοιπόν Υμηττός και Αθηναΐδα, με τις ανακοινώσεις τους για το μεταξύ τους παιχνίδι…

Αρχικά η δήλωση του προέδρου της Αθηναΐδας Αλέξανδρου Κινδιλίδη…

Φιλες και φιλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ η ομαδα μας πετυχε σημερα μια μεγαλη νικη με 0-2 απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα, αυτη του Υμηττου.
Μεγαλη για δυο λογους,καθως οι πρεμιερες ειναι παντα απροβλεπτες και εγκυμονουν παντα πολλους κινδυνους.Ιδιαιτερα μετα απο αυτη την μεγαλη αναπαυλα.Δευτερον η αντιπαλος ηταν μια πολυ καλοδουλεμενη ομαδα και ενας αξιομαχος αντιπαλος.
Θερμα συγχαρητηρια σε ολους τους συντελεστες αυτης της σημαντικης νικης.
Το απολυτο των νικων μεχρι στιγμης δειχνει την πολυ καλη δουλεια που γινεται αυτη την εποχη στην ΑΘΗΝΑΙΔΑ και ο προπονητης της ομαδας μας κ.Φιλιππου μαζι με τους συνεργατες του εχουν περασει την δικη τους νοοτροπια και αυτο φαινεται καθως απο παιχνιδι σε παιχνιδι γινομαστε καλυτεροι.
Πολλα μπραβο σε ολους τους ποδοσφαιριατες της ομαδας μας οχι μονο για το σημερινο αποτελεσμα αλλα και για το συνολο της προσπαθειας που καταβαλουν.
Η συνεχης και αδιαλειπτη συνεργασια του προπονητικου τιμ και του Γενικου Αρχηγου κ.Σπανου εχει ως αποτελεσμα τις συνεχομενες επιτυχιες αλλα και το καλο κλιμα στην ομαδα.
Την Τεταρτη θα δωσουμε ενα πολυ δυσκολο εκτος εδρας αγωνα με αντιπαλο την ομαδα του Πανερυθραικου.Ενα αγωνα τον οποιο βεβαιως θα διεκδικησουμε την προκριση με ολες τις δυναμεις μας αλλα κυριως στοχος μας ειναι μια ακομα πετυχημενη εμφανιση.
Θα ηθελα να ευχαριστησω θερμα την Διοικηση και προσωπικα τον Προεδρο του Υμηττου για την εξαιρετικη φιλοξενια.
Θα κανουμε οτι μπορουμε για να την ανταποδωσουμε στη ρεβανς.
Και η απάντηση του Υμηττού…
Ως φίλαθλοι μπορεί νά έχουμε διαφορετική οπτική για τόν μεταξύ μας αγώνα, νά πιστέψαμε ως Υμηττός ότι αξιζαμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η προσέγγιση καί η ανάρτηση τών παιδιών τής Αθηναιδας δείχνει ότι αυτά πού ενώνουν τίς ομάδες είναι περισσότερα από αυτά πού τίς χωρίζουν! Δείχνουν τό πνεύμα καί τό μέλλον τού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τής Αθήνας! Πού δεν είναι άλλος από τό σεβασμό στο άθλημα καί στίς ομάδες!
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, συγχαρητήρια για τη νίκη! Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, με υγεία στους αθλητές σας!