Connect with us

5ος Όμιλος

Μακρίδης: “Χρέος μας να κυνηγάμε τη νίκη”

Published

on

O Στέλιος Μακρίδης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ιωνικού  και σχεδόν ένα 48 ωρο μετά αποκαλύπτει στο επίσημο σαιτ του Ιωνικού μας τις σκέψεις του.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές πόσο μάλλον που αυτό μου το ντεμπούτο συνδυάστηκε με μία σημαντική νίκη. Μία επιτυχία που τη θέλαμε όλοι και κάναμε τη διοίκηση, τον κόσμο και τους εαυτούς μας χαρούμενους».

Οσον αφορά τη συνέχεια ο Μακρίδης τόνισε: «Είμαστε ο Ιωνικός, είμαστε μία ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία που χρέος της είναι σε όλα τα παιχνίδια να κυνηγάει τη νίκη .Και αυτό θα συνεχίσουμε  να κάνουμε. Θα δουλεύουμε σκληρά για να χαμογελάσουμε στο τέλος.Οπως είχα πει και στις πρώτες μου δηλώσεις η διοίκηση μας παρέχει  τα πάντα, ο κόσμος είναι κοντά μας,άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να ανταποδίδουμε με νίκες »

Οσο για την προσωπική του εμφάνιση: «Στην αρχή είχα λίγο τρακ, αλλά εν συνεχεία με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου και ο κος Αρναούτης ,με αποτέλεσμα να  μπορέσω  να μπω καλύτερα στο πετσί του αγώνα.  Σίγουρα  όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκομαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο/.