Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μακροδημήτρης – Κατέθεσαν ψυχή οι ποδοσφαιριστές μου

Published

on

Δήλωση του προπονητή  ΑΟ Σαρωνικός Ανάβυσσου  Τάκη Μακροδημήτρη για τον αγώνα  με τον Αχιλλέα

Και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αχιλλέα όλοι οι παίχτες μας κατέθεσαν ψυχή ώστε να πάρουμε άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να εξάρουμε την αυτοθυσία των δύο τερματοφυλάκων μας, που αν και αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού συμμετείχαν και οι δύο ώστε να κρατηθεί το μηδέν στην εστία μας. Τόσο ο Γρηγόρης όσο και ο Θωμάς απέδειξαν γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της κατηγορίας και αποτελούν παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές. Για να μην αδικήσω την προσπάθεια και των άλλων ποδοσφαιριστών μας, οφείλω να πω ότι και χθες ήταν όλοι τους πειθαρχημένοι και δεν υστέρησε κανείς αγωνιστικά.

Σε όλη την προπονητική μου θητεία πάντα ήμουν υπέρ της φιλοσοφίας να δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Μέσω της παράλληλης ενασχόλησής μου ως υπεύθυνος της Ακαδημίας του Σαρωνικού, αλλά και του συνεργάτη μου Θανάση Σαβούρδου που είναι και προπονητής στην Κ18, έχουμε μια πλήρη εικόνα από την πρόοδο και τις δυνατότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών του Συλλόγου. Για ένα ακόμη παιχνίδι λοιπόν χρησιμοποιήσαμε χωρίς κανένα ενδοιασμό παίχτες από την Κ18 οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σωστά και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν όλο και περισσότερο έτοιμοι.

Στα θετικά είναι και η πρώτη εμφάνιση του νεαρού Καλαθά που αποκτήθηκε πρόσφατα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αλλά και θα βοηθηθεί από τις συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, για να μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του.

Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξη για άλλο ένα παιχνίδι. Θέλουμε την κοινωνία της Αναβύσσου άλλα και της ευρύτερης περιοχής δίπλα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες μας αξίζουν την υποστήριξη και επιβράβευση των φιλάθλων μας για την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.