Connect with us

5ος Όμιλος

Μακροστέργιος: “Να πρωταγωνιστήσω με τον Εθνικό”

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εθνικού Πειραιά παραχώρησε ο Γιώργος Μακροστέργιος κάνοντας γνωστούς τους λόγους που τον ώθησαν να πει το “ναι” στους κυανόλευκους.

Αφού στάθηκε στο ειδικό βάρος που έχει φανέλα του Ενθικού, στη συνέχεια στάθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Τερεζόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης.

Το σχολιο του

Επέλεξα τον Εθνικό γιατί είναι μια πολύ ιστορική ομάδα, εκτιμώ πολύ τη νέα προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση και θέλω να είμαι μέλος και εγώ σε αυτή την προσπάθεια για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Επίσης ως θετικό λειτούργησε η σχέση που έχω αναπτύξει με τον προπονητή της ομάδας κύριο Τερεζόπουλο. Άλλωστε έχω συνεργαστεί μαζί του και στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει ο Εθνικός, ο νεαρός στόπερ είπε: “Στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από το να πρωταγωνιστήσει και μόνο αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Γιατί αυτό αξίζει σε αυτή την μεγάλη ομάδα”.