Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μανδαμαδιώτης και Καριατλής οδηγούν τον Ιάσονα

Published

on

Με ηγέτες, ξανά, τους Δημήτρη Μανδαμαδιώτη και Θάνο Καριατλή ο Ιάσονας επικράτησε 3-0 της Ειρήνης Πετρούπολης στο Ίλιον. Το συγκρότημα του Νίκου Φούσκα έδειξε εξαρχής ότι θέλει την νίκη και έκλεισε το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι, ανέβηκε μαζί την Πεύκη στην ενδέκατη θέση έχοντας 29 βαθμούς, ενώ η Ειρήνη παρέμεινε ουραγός με πέντε.

Μόλις στο 4′ ο Καριατλής κέρδισε πέναλτι από τον νεαρό Αμάραντο. Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός ανέλαβε και την εκτέλεση για το 1-0 που απέβαλε από νωρίς το άγχος των γηπεδούχων. Ο Μανδαμαδιώτης πήρε την σκυτάλη στο 19′ κλέβοντας την μπάλα και βγήκε τετ α τετ για να πλασάρει εύστοχα. Ο ίδιος στο 38′ υπέγραψε την νίκη των ‘κυανόλευκων’ από κοντά έπειτα από άξια μεταβίβαση του Βασίλη Βασιλάκου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε δικαιολογημένα και τις δύο ομάδες να στρέφουν την προσοχή τους στα… κούλουμα!

Διαιτητές: Κοκαρίδας Ν., Βαξαβανέλλης Β., Πατεράκης Ν.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας (75′ Αγγελόπουλος), Βασιλάκος Β., Λουκάκης, Χαλιάσος, Παναγιωτίδης, Μανδαμαδιώτης, Μποδώνιας (58′ Καραμίντζας), Βασιλικός, Καριατλής, Μιχαλόπουλος (52′ Κοξαράκης).

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Αμάραντος, Δαρδαμάνης, Παρασκευόπουλος, Ασφής, Μπίτζας (46′ Λαμπράκος Β.), Πουμπουρίδης, Θώδας (71′ Τσέλιος), Μεμίσα (46′ Δούμας), Σπυρόπουλος, Λαμπράκος Χ., Κατσίπης.