Connect with us

8ος Όμιλος

Μανδαμαδιώτης: “Πιστοί στο πλάνο και αποτελεσματικοί με Ηλυσιακό”

Published

on

Μπορεί ο Άγιος Ιερόθεος να παλεύει για την παραμονή, όμως, δεν παύει να συνεχίζει να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές που έχουν τις προϋποθέσεις για να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Φέτος, το πρόσωπο εκείνο που ξεχωρίζει και είναι σε ηλικία ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μανδαμαδιώτη.

Ο 22χρονος άσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, αποκτήθηκε πέρυσι από τους “κιτρινόμαυρους” και με δεδομένο ότι σε κάθε ματς επιδεικνύει συστηματική βελτίωση, η σεζόν που πραγματοποιεί είναι εξαιρετική.

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας αναφέρθηκε το κομβικό ματς που δίνει η ομάδα του Περιστε΄ριου την Κυριακή στου Ζωγράφου με τον Ηλυσιακού υπογραμμίζοντας τα εξής:

“Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ότι πάμε σε μια δύσκολη έδρα. Θα βρούμε απέναντι μας ένα ποιοτικό σύνολο και το ματς είναι καθοριστικό και για τις δυο ομάδες. Από τη μεριά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να άρουμε την πολυπόθητη νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας. Το σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και να είμαστε αποτελεσματικοί”.