Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός- Ερμής Άνω Λιοσίων 3-4

Published

on

Πιο κοντά από ποτέ στην άνοδο για την Α’ Κατηγορία βρίσκεται ο Ερμής Άνω Λιοσίων. Η ομάδα του Γιάννη Φατόλια μετά από ένα ματς με σκληρό…”ροκ ν΄ρολ” και αρκετές ανατροπές, κατέβαλε στα Μέγαρα με 4-3 τον Μανδραϊκό και πολλά θα κριθούν στον μεσοβδόμαδο εξ αναβολής αγώνα με τον Αίαντα Παραλίας….

Ο Ερμής πήρε το προβάδισμα με τον Ιακωβίδη μόλις στο 2′. Ο νεανικότατος Μανδραϊκός έφτασε στην ανατροπή με τέρματα των Λόλι(4′) και Δουδέση(11′).

Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ερμή να γυρίσει το σκορ με γκολ των Ικαωβίδη(54′) και Μπάσα(73′). Οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” το ματς παίρνοντας διπλό προβάδισμα με τον Χατουτσίδη στο 89′. Η ομάδα του Γιώργου Σωτήρχου μείωσε για το τελικό σκορ με  τον Λόλι στο 91′. Δύο δοκάρια είχε ο Ερμής με εκφραστή τον Χατουτσίδη.

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Κοπαλάς, Βλαντιμίρ, Κατσίλης, Μπακατσέλος, Μπάσα, Βόγκας, Χαμιλάκης, Δουδέσης(60′ Κούρτι), Κακατσάι(74΄Πανικολάου), Λόλι, Θεοδωρίδης.

ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ματούσιας, Θάνος, Καλογιάννης, Μάρκου, Κοντογιάννης Γ, Σαρσαρίδης,Αντωνίου(90′ Νταλής), Λακουμέντας(81΄Χατζηιωαννίδης), Ιακωβίδης(76΄Μπουρτσαλιάνι), Χατουσίδης, Θεοφανίδης.