Connect with us

6ος Όμιλος

Μανδραϊκός – Ερμής Ζωνιανών 2-0

Published

on

Ιδανικά συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σταύρου Ψυμουλάκη στον πάγκο του Μανδραϊκού καθώς η ομάδα από τη Δυτική Αττική επικράτησε με 2-0 του Ερμή Ζωνιανών ξεφεύγοντας επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πατούσαν ελαφρώς καλύτερα στο α’ μέρος χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο 35′. Συγκεκριμένα, σε γύρισμα του Μπέρκη ο αμυντικός του Μανδραϊκού σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Χρόνη και στην επαναφορά οι Γκούγκας-Κοζανίδης δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα διχτυα. Στο 42′ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε ”όχι” στο σουτ του Πλουσή αποσοβώντας τον κίνδυνο. Το β’ μέρος ξεκίνησε με γκολ απ’ τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 47′ με ωραίο σουτ του Σερέπα. Στη συνέχεια, οι Ρεθυμνιώτες ισορρόπησαν ωστόσο στο 80′ ο Μπούγιας με υπέροχη εκτέλεση  φάουλ  έγραψε το τελικό 2-0.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψυμουλάκης) Χρόνης, Κουσουρής (46′ Χουστουλάκης), Ιατρού, Μεσίνι, Αγκόλι, Ζαχαράτος (85′ Τεπετόφ), Μπούγιας, Λελούδας (51′ Μπιλίτσης), Καϊμακαμουης, Παναγιωτόπουλος, Σερέπας

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής) Βλάχος, Κανδηλάκης, Ρουσσάκης , Μπιρλάκης, Καββαλος Σ. (68′ Αριστεινίδης Γ.), Πρινιανάκης, Πλουσής, Μπέρκης, Γκούγκας, Κοζανίδης (60′ Ρηγάκης), Βαρουχας (62′ Γκουτσέλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply