Connect with us

slideshow

Μανδραϊκός: ” Η Ελευσίνα θα έχανε τα λεφτά της”

Απάντηση στην ανακοίνωση των “σταχυοφόρων”

Published

on

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση του Μανδραϊκού με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανελευσινιακού για το μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στη Μάνδρα και αναφέρει τα εξής: «Υπό άλλες συνθήκες δεν έπρεπε να ασχοληθούμε με την ανακοίνωση του Πανελευσινιακού, επειδή εκφράζει απόψεις του Συνδέσμου Φιλάθλων. Όμως το ιστορικό σωματείο της Ελευσίνας έχει καλούς εξωδιοικητικούς παράγοντες και καλούς νομικούς συμβούλους και επειδή στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φιλίες, γνωρίζουν ότι δεν θα είχε καμία τύχη αυτή η ένσταση. Θα έπεφτε στο …κενό, ενώ η ομάδα θα έχανε και τα χρήματα το παραβόλου.

Σε διοικητικό επίπεδο οι σχέσεις των δύο σωματείων είναι καλές, άλλωστε όταν μεγαλουργούσε η Ελευσίνα στις επαγγελματικές κατηγορίες, η πόλη και οι οπαδοί της Μάνδρας ήταν αυτοί του την στήριξαν και το γνωρίζουν όλοι στο “Θριάσιο Πεδίο”. Θα θέλαμε όμως να τονίσουμε στους νεαρούς φιλάθλους του Πανελευσινιακού ότι ο άνθρωπος που χειρίζεται αυτά τα θέματα έχει πείρα 25 ετών, σε Super League, Football League και Football League 2 Kαι δεν έχει υποπέσει σε τέτοια γκέλα, αντίθετα έχει κερδίσει αρκετές ενστάσεις.

Επίσης χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης στα τρία χρόνια που βρίσκεται στο “τιμόνι” του συλλόγου ο Χρήστος Γιαλιάς, δεν έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα τάξης, τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες μας. Ούτε ο Γιαλιάς, ούτε οι φίλαθλοί του δεν χρειάζονται αστυνομική δύναμη στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας. Όσον αφορά το “αίμα που στάζει” δεν είναι αρκετό γιατί δεν μας δόθηκε και δεύτερο πέναλτι και αποβολή του γκολκίπερ της Ελευσίνας Τσακιλτζίδη. Ευχαριστούμε τον Πανελευσινιακό και του ευχόμαστε καλή αντάμωση του χρόνου στη Γ’ Εθνική”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply