Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός | Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η βιτρίνα μας, το καμάρι της πόλης

Published

on

Την παρακάτω επιστολή έδωσε στην δημοσιότητα ο Μανδραϊκός  και αναφέρεται στην πορεία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής.


Εδώ και 4 χρόνια την Διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου αναλάβαμε γονείς που έχουμε τα παιδιά μας στις Ακαδημίες. Ξεκινώντας από το μηδέν, με σχέδιο, οργάνωση και πολύ εθελοντισμό, ο Μανδραϊκός έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό μεγάλο Αθλητικό Όμιλο, με 9 αθλητικά τμήματα, 440 αθλητές/αθλήτριες, 18 προπονητές: Ποδοσφαιρική Ομάδα, Αναπτυξιακή Ομάδα, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Volley, Tennis, Cheerleading, Σκάκι, Γυμναστική, Πεζοπορία και Ορειβασία Βασικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε αθλητικές ευκαιρίες στα παιδιά της Μάνδρας. Το καταφέραμε και συνεχίζουμε στοχεύοντας και σε άλλα αθλήματα, όπως το ping pong κλπ.

 

Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι η βιτρίνα μας, το καμάρι της πόλης. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις στην αρχή όπως η απόσυρση από το πρωτάθλημα, ο υποβιβασμός και το χτίσιμο μιας νέας ομάδας με ταλέντα κυρίως από την περιοχή μας. Κάναμε ένα τριετή προγραμματισμό με στόχο να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Με υγεία, σχέδιο, οργάνωση σχεδόν επαγγελματική και σοβαρές χορηγικές συμφωνίες καταφέραμε το σημερινό ποδοσφαιρικό θαύμα. Στόχος είναι να υπάρξει προοπτική σε υψηλό επίπεδο, με υποστήριξη και με διάρκεια. Αδιαπραγμάτευτος όρος να υπάρχει επένδυση και στήριξη στην Αναπτυξιακή Ομάδα και στις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες μας. Βασικός αρωγός, υποστηρικτής και συνεργάτης είναι ο Δήμος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου αποτελείται από τους :

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΚΑΡΛΙΑΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ), ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΕΜΕΣΤΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΤΑΣΟΣ, ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ ΑΡΗΣ, ΤΣΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΚΑΙΣΑΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΤΣΑΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΠΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ.

 

Όλοι στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία για την ανεπανάληπτη πορεία τους. Στέλνουμε επίσης τις ευχές μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι για τον ΜΑΝΔΡΑΪΚΟ μας!