Connect with us

6ος Όμιλος

Μανδραϊκός – Θύελλα Ραφήνας 1-0

Published

on

Η ξέφρενη πορεία του Μανδραϊκού δεν λέει να σταματήσει καθώς χθες η ομάδα της Δυτικής Αττικής κατέβαλε την αντίσταση της Θύελλας Ραφήνα επικρατώντας με 1-0. Πλέον, οι ”κυανόλευκοι” βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης όπου συγκατοικούν με Αιγάλεω, Τριγλία Ραφήνας και Πανναξιακό. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος το α ‘μέρος πέρασε απαρατήρητο με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 55’ κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα χάρις σε γκολ του Καϊμακαμούδη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Κορτέση (Αθηνών)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ (Κυριάκος Μίχος): Καραδαής, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσίνι (59′ Ζουράβλιοφ), Καλογρίδης (56′ Μπιλίτσης), Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Κουμασουρίτζε (47′ Ζαχαράτος)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ντόσκας (70′ Λαγός), Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης (86′ Δημοσπύρος), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Κατσούγκρης, Πασάς (75′ Ματζώρος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply