Connect with us

5ος Όμιλος

Μανδραϊκός-Ιωνικός 4-2

Published

on

Το καλό του πρόσωπο παρουσίασε ο Μανδραϊκός στην φιλική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ιωνικό, με τους ”κυανόλευκους” να επικρατούν με 4-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 9′ με τον Λελούδα. Η απάντηση των Νικαιωτών ήρθε στο 17′ όταν ο Κατσαβριάς με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24′ το συγκρότημα του Μάρκου Δήμου πήρε το προβάδισμα χάρις σε γκολ του Βασιλείου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές φτάνοντας στο 2-2 με τον Παναγιωτόπουλο. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Σταύρου Ψυμουλάκη ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρις σε γκολ του Καϊμακαμούδη

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψυμουλάκης): Χρόνης , Χουστουλάκης, Ιατρού, Μεσσήνης, Κολτσίδας, Αγκόλι, Κουσουρής, Ζαχαράτος, Παναγιωτόπουλος, Λελούδας και Σερέπας. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι Ζαγκλής, Χιώτογλου, Παπακωνσταντίνου Τάσος, Ντούσης, Παπακωνσταντίνου Ανδρέας, Καϊμακαμούδης και Τεπέτοφ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος) Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Κωνσταντόπουλος, Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Τσαρκάνι, Κατσαβριάς, Βουτσιώτης, Μαρουκάκης, Βασιλείου. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Κουτσογιαννόπουλος, Κοττάκης, Παπασπύρος, Μακρυωνίτης, Σφυρογθαννάκης και Καλτσάς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply