Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός και Αίας Παραλίας συμφωνούσαν διεξαγωγή του αγώνα στη Γκορυτσά

Published

on

Θέση για τον μη ορισμό της αναμέτρησης μεταξύ Μανδραϊκού και Αίαντα Παραλίας πήραν οι δύο ομάδες. Η σημερινή μας στήλη “Εκεί στη Δυτική Αττική”, μετέφερε πληροφορίες ότι ο αγώνας δεν ορίστηκε λόγω γηπεδικού προβλήματος και κατόπιν άρνησης του Μανδραϊκού να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο της Γκορυτσάς, λόγω του ότι ο Αίας χρησιμοποιεί το γήπεδο αυτό ως έδρα και τελικά η Επιτροπή Πρωταθλήματος προτίμησε ο αγώνας να μην οριστεί, προκειμένου να μην επηρεαστούν τα πρωταθλήματα υποδομών. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, ότι οι παραπάνω πληροφορίες μας δόθηκαν από μέλος της ΕΠΣΔΑ και με ασφάλεια τις μεταφέραμε, θεωρώντας τις ως έγκυρες.

Μετά το σημερινό δημοσίευμα η διοίκηση του Μανδραϊκού ήρθε να διαψεύσει την παραπάνω πληροφόρηση στέλνοντάς μας την αποδοχή της να γίνει ο αγώνας στο γήπεδο της Γκορυτσάς, όπως έστειλε και δια αλληλογραφίας στην Ένωση. Ακολουθεί και το σχετικό mail, που μας έστειλε το ΔΣ του Μανδραϊκού, όπως το έστειλε στην ΕΠΣΔΑ στις 22 Φεβρουαρίου:

“ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ Α.Ο. MANDRAIKOS F.C. <mandraikosfc1956@gmail.com> 22 Φεβ 2022, 12:07 μ.μ. (πριν από 4 ημέρες) προς ΕΠΣ Σας κάνουμε γνωστό ότι αποδεχόμαστε να παίξουμε την αγωνιστική το Σάββατο 26/2/2022 στις 3 μμ στο γήπεδο της Γκορυτσάς Ασπροπύργου, το οποίο χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα και το σωματείο ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Ασπροπύργου¨.

Παράλληλα, σε επικοινωνία ήρθε με την ιστοσελίδα μας και ο παράγοντας του Αίαντα Παραλίας Κώστας Σιέττος, ο οποίος επίσης μας δήλωσε  ότι ούτε το σωματείο του Αίαντα είχε πρόβλημα να παιχτεί ο αγώνας στο γήπεδο της Γκορυτσάς, ενώ μας τόνισε ότι πλέον δημιουργείται πρόβλημα στο σύλλογο, καθώς θα χρειαστεί να αγωνιστεί εμβόλιμα μεσοβδόμαδα, γεγονός που δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ιστοσελίδα μας δημοσιεύει τις θέσεις των δύο ομάδων.