Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός- Λέων 4-2

Published

on

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς ο Μανδραϊκός λύγισε δύσκολα στον επαναληπτικό τον σκληροτράχηλο Λέων με 4-2 και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 27’ έχασαν πέναλτι με τον Σπυρίδη(άουτ) και κατάφεραν να προηγηθούν στο 37’ με τον Καμαρίτη. Η ομάδα του Βαγγέλη Σκλια κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σερέπα στο 40’, για να πάρει και πάλι το προβάδισμα ο Λέων με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καμαριτη στο 49’. Από κει και πέρα πήρε το «όπλο» του ο Κουιμτίδης που με τρία δικά του γκολ(55’, 76’, 81’) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι νικητές «έσπασαν» και τα δοκάρια, καθώς είχαν πέντε με τους 0Σερέπα(20’, 49’),  Λογγαράκη(32’), Κουιμτσίδη(61’) και Ζαχαράτο(72’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Κορδολαίμης.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Σγουρός, Τζωρτζάτος, Κάτσος, Παπαδόπουλος, Χειμωνίδης, Λογγαράκης(77’ Πλαβούκος), Μωραΐτης, Καμπάσης(61’ Βέρας), Κουμτσίδης, Ζαχαράτος(61’  Τεπέτοβ), Σερέπας.

ΛΕΩΝ: Μολνταβάν, Δανιηλίδης(46’ Σαχσανίδης), Βοϊδάσκης, Μιχαηλίδης, Βαμβάτσικος, Μηνοσιάν(85’ Μηνογιάννης), Συμεωνίδης, Ματουσιάκ, Αγγελιδάκης, Καμαρίτης, Σπυρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply