Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός: “Με υπομονή και δουλειά θα ξανά πάρουμε τη θέση που μας αξίζει”

Published

on

Από τη διοίκηση του Μανδραϊκού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ακριβώς 1 χρόνο πριν αναλάβαμε οι γονείς την διοίκηση του Μανδραϊκού. Συντάξαμε ένα τριετές σχέδιο και το βάλαμε σε εφαρμογή παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ήδη μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι καταφέραμε:
1. Να στήσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα από το μηδέν με νέα παιδιά της πόλης και ταλέντα της περιοχής. Είμαστε έτοιμοι για να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα. Με υπομονή και δουλειά θα ξαναπάρουμε την θέση που μας αξίζει.
2. Να μεγαλώσουμε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλλευ
3. Να ιδρύσουμε 3 νέα τμήματα: σκάκι, τέννις, γυμναστικής
4. Να κάνουμε πολλές δράσεις πολιτισμού και εθελοντισμού
5. Να κάνουμε έναν ισχυρό Όμιλο με χαρακτηριστικά οικογένειας
Συνεχίζουμε δυνατά, με όνειρα και προσφορά, για να έχουμε μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Θα παλέψουμε για τα γήπεδα και τις αθλητικές συνθήκες, για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη στην πόλη. Θα παλέψουμε για την πόλη και τη νεολαία. Θα παλέψουμε για πρόοδο και προκοπή.
Προχωράμε τον τριετή σχεδιασμό μας και ετοιμάζουμε ακόμη πολλές εκπλήξεις. Για αυτό απευθυνόμαστε σε όλους. Στηρίξτε αυτές τις προσπάθειες. Στηρίξτε τον Αθλητισμό. Στηρίξτε τον Όμιλο. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους, τους γονείς, την δημοτική αρχή και τους επιχειρηματίες της πόλης.
Απευθυνόμαστε ειδικότερα στη νεολαία. Που διψά, που ονειρεύεται, που θέλει να πρωταγωνιστεί. Ο Μανδραϊκός είναι το σπίτι σας. Είναι η ευκαιρία που αναζητάτε. Σας περιμένει.
Για το ΔΣ του Μανδραϊκού Αθλητικού Ομίλου
ο Πρόεδρος
Χρήστος Παπακωνσταντίνου
ο Γραμματέας
Βασίλης Ασπιώτης”.