Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Μανδραϊκός- Πανελευσινιακός 1-1

Published

on

Ίσως αρκετοί να περίμεναν μια εύκολη πρεμιέρα για τον Πανελευσινιακό στη Μάνδρα, όμως ο Μανδραϊκός φάνηκε αντάξιος του ονόματός του και υποχρέωσε τους φιλόδοξους «σταχυοφόρους» σε γκέλα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Μπότση αν και ξεκίνησε αρκετά καθυστερημένα την προετοιμασία της, έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Κώστα Παρθενίου, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο, βάση της εικόνας του ματς, αφού οι ομάδες μοιράστηκαν, γκολ αλλά και… αποβολές.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Οι Ελευσίνιοι άνοιξαν το σκορ με τον Δουκάκη(29’), για να ισοφαρίσει ο Μανδραϊκός με τον  Τσουκαλά(34’).

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν και οι δυο ομάδες την αναμέτρηση, καθώς ο άψογος διαιτητής Βάτσιος απέβαλε με απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο τους Ζίου(77’) και Μιχαήλο(83’). Δοκάρι είχε ο Πανελευσινιακός με τον Δουκάκη(74’), ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Μουράτι.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Παπακωνσταντίνου, Κρανιδιώτης(67’ Μουράτι Ε.), Δούλος(49’ Σφακιανάκης), Πατσιονίδης(49’ Παπαμάρκου, 89’ Πολυτάρχου), Εμετό, Σαλμπουτζής, Μουράτι, Μπακάμης, Τσουκαλάς, Κουκούλης, Ζίου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Μιχαήλος, Λογοθέτης, Παπασπύρος, Γουβαλάρης, Ατματσίδης, Λουκάκης, Λάμπρου, Ρούσσος(61’ Κατσαβριάς), Τούσης, Τσακουρίδης(53’ Αρναούτης).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ