Connect with us

stoplekto

Μανδραϊκός- ΠΑΟΚ Μάνδρας 2-1

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μανδραϊκός θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα κατέβαλε και στον επαναληπτικό τον γειτονικό ΠΑΟΚ Μάνδρας, αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε με δυο νίκες (4-3 ο πρώτος αγώνας).

Ο Μανδραϊκός σφράγισε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Κούστα(32’) και Γκίνη (44’). Και για τα δύο γκολ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ στο βοηθό Σαββόγλου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Κάσδαγλη δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 68’ με πέναλτι του Παπακωνσταντίνου, που κέρδισε ο ίδιος. Εκεί ήταν η σειρά του Μανδραϊκού να παραπονεθεί στο διαιτητή Δημόπουλο για την απόφαση αυτή. Στο 72’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πλάτανου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοπαλάς σχεδόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος, Βλαχόπουλος, Σταυρόπουλος, Τύρπος, Μπούσης, Τοπτίδης(76’ Βούκα), Χόρβατ(59’ Τζαφεράκος), Κούστας(86’ Παπαδάκης), Γεωργιάδης(74’ Μονέ), Γκίνης.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Τσαπαράς, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος(90’ Δρούγος Ν.), Δρούγος Δ., Θεοδωρόπουλος(76’ Πετσίδης), Βόγγας(68’ Πέτρου), Κοπαλάς(55’ Λόλη), Ματζιούρας, Ριζάι, Κακοσίμος Γ., Παπακωνσταντίνου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply