Connect with us

6ος Όμιλος

Μανδραϊκός: Aνταποδώσαμε την φιλοξενία του πρώτου γύρου όπως σας άξιζε…

Γελοιότητες και αστειότητες τα περι τρομοκρατίας…

Published

on

Άμεση ήταν η απάντηση του ΔΣ του Μανδραϊκού στην μετά τεεσσάρων ημερών καταγγελλία του Ηροδότου περί τρομοκρατίας στο γήπεδο της Μάνδρας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Γελοιότητες και αστειότητες χαρακτήρισε ο σύλλογος της Δυτικής Αττικής τους ισχυρισμούς των Κρητικών, ενώ έκανε λόγο για τακτική λάσπης, την οποία δεν επιθυμεί να ακολουθήσει.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

O ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο. και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ομάδας Κος ΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ νιώθει την ανάγκη ύστερα από μεγάλη παρότρυνση του Δ.Σ. να απαντήσει σε όσες γελοιότητες και αστειότητες καταγγέλλουν (μετά από 4 ημέρες καλά σκεφτόμενοι) οι διοικούντες του Ηροδότου.

 

Αγαπητέ Κ. Σέκερη δεν σας τα είπαν καλά και μάλλον βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα μιας και δεν ήσασταν παρόν στο γήπεδο. Ο Μανδραϊκος ανταπόδωσε την φιλοξενία του πρώτου γύρου όπως σας άξιζε. Να σας θυμίσω ότι στον πρώτο αγώνα μας στο «Μαρτινέγκο» μας υποδείξατε το περίπτερο έξω από το γήπεδο για νερά της ομάδας μας και εσείς μπορεί να μην το καταλάβατε την στιγμή αυτή γιατί είχατε αψιμαχίες με τους φιλάθλους σας, ο πάγκος της ομάδας μας ήταν 3 μέτρα πιο μπροστά από την επίθεση που δεχόμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από φιλάθλους σας κτυπώντας τους πάγκους και βρίζοντας χωρίς λόγο αλλά εμείς δεν καταγγείλαμε τίποτα μιας και ξέρουμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο σε γήπεδα και όχι σε εκκλησίες. Άρα στο κομμάτι φιλοξενίας να είσθε και πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε αποδείξει σε όλο το πρωτάθλημα έως σήμερα ότι ανταποδίδουμε πλήρως ότι έχουμε λάβει.

 

Σε ότι αφορά το κομμάτι του κ. Βάρδαξη και του ποδοσφαιριστή Κοζυράκη μάθε τους να έχουν πιο κοντή την γλώσσα και να μην είναι τόσο προκλητικοί με την συμπεριφορά τους και τις ακατανόμαστες φράσεις που ξεστόμιζαν όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά ο ποδοσφαιριστής που είχε ανοίξει διάλογο με την κερκίδα προκαλώντας τους φιλήσυχους φιλάθλους του Μανδραϊκού. Σε όλο αυτό ο Πρόεδρος του Μανδραϊκού και τα μέλη του Δ.Σ ήταν αυτά που λειτούργησαν σαν πυροσβέστες και στην διάρκεια του ημιχρόνου προστάτεψαν την ομάδα σας και δεν έγινε το παραμικρό από όσα καταγγέλλετε. Όσον αφορά με την αστυνομική δύναμη σας πληροφορώ ότι κάθε Κυριακή ο Μανδραϊκός παίζει παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης δεν έχει γίνει το παραμικρό στο γήπεδο μας, μιας και το αστυνομικό τμήμα είναι σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από το γήπεδο (Κ. Βάρδαξη μπορούσατε εύκολα να κάνετε την καταγγελία σας εκεί). Από την άλλη πως κανείς από το διαιτητικό τρίο και τον παρατηρητή αγώνα που ήταν παρόν στην πόρτα δεν είδαν τίποτα και δεν αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα μας γεννά και άλλες απορίες.

 

Σας προανέφερα ότι εύκολα μπορούσατε να κάνετε επίσημα καταγγελία αν είχαν γίνει αυτά που υποστηρίζεται όμως διαλέξατε λάθος δρόμο της λάσπης, αλλά δεν μας πειράζει το έχουμε δείξει άλλωστε σε όλους ποιοι είμαστε. Διοικείτε ένα ιστορικό σύλλογο με πολλές ανάγκες όπως όλοι μας και είναι λυπηρό να γίνετε τόσος ντόρος σε όλα τα site και στον Τύπο για κάτι που δεν έγινε ποτέ, μήπως προσπαθείτε να αλλάξετε κάτι σε εσάς. Μετά λύπης μας δεν συναινούμε σε αυτό. Τέλος ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Ηρόδοτο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply