Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μαντζούνης: “Τιμητικό να είσαι προπονητής του Χαραυγιακού”

Published

on

Mantzounis

Ο Ανδρέας Μαντζούνης αποτελει το νέο προπονητή του Χαραυγιακού, με τον έμπειρο τεχνικό να αναλύει τους λόγους που επέλεξε το σύλλογο των νοτίων προαστίων για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο “Μάντζο” που στα πρώτα πέντε ματς στον πάγκο του Παλαιού Φαλήρου μέτρησε τρεις ήττες κόντρα σε Διάνα Ηλιούπολης, Κηπούπολη και μια νίκη απέναντι στην Κηπούπολη, είναι έτοιμος να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάζεται.

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στον Χαραυγιακό αλλά και στο ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή.

Το σχόλιο του

Αναλυτικά, το σχόλιο του

“Φεύγοντας από το Παλαιό Φάληρο νομίζω ότι πηγαίνω σε μια ομάδα δημοφιλή στην Αθήνα όπου έχω αγωνιστεί πέντε χρόνια επαγγελματικά και ανέκαθεν υπήρχαν σχέσεις με τον σύλλογο αυτόν. Για εμένα ήταν τιμητικό η πρόταση που μου έγινε. Εγώ από την μεριά μου όπως δούλευα σε όλε τις ομάδες το ίδιο θα πράξω στον Χαραυγιακό. Υπόσχομαι δουλειά, δουλειά και πολλά λάθη, δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ”.

Για το ματς με την Αγία Παρασκευή τόνισε

“Παίζουμε με μια ομάδα που σίγουρα είναι από τις καλύτερες στον όμιλο. Είναι ένα αθηναϊκό ντέρμπι. Εμείς παίξαμε και Κύπελλο χθες και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να δώσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη”.