Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μανώλης Δουλγεράκης: Να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι μπάλα…

Published

on

Με την λήξη του πρώτου γύρου της Γ΄κατηγορίας ο προπονητής της Αναγέννησης Πετρούπολης Μανώλης Δουλγεράκης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά…

– Τελείωσε ο πρώτος γύρος, ποια είναι τα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;
Η ομάδα είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας με κάποια άτυχα αποτελέσματα, όμως είναι αρκετά ανταγωνιστική όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα. Παίζει το ποδόσφαιρο που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πραγματικά σε κάθε επόμενο ματς βγάζει όμορφο παιχνίδι και αγωνιστικό χαρακτήρα με αρχή και τέλος.

– Ποιος είναι ο στόχος για τον δεύτερο γύρο;
Σίγουρα θέλουμε όλη αυτή η προσπάθεια και το ποδόσφαιρο που παίζουμε να μετουσιωθεί και σε βαθμολογικό αντίκρισμα. Βέβαια πρώτος στόχος παραμένει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να χτίσουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο και όχι μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έρθουν με μαθηματική ακρίβεια και τα υπόλοιπα.

– Ένα σχόλιο για το τελευταίο χρονικά παιχνίδι με το Δάσος Χαϊδαρίου, σε συνδυασμό με την εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων.
Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου (και εννοώ όλη την ομάδα), η ομάδα ακολούθησε όλο το πλάνο που είχαμε συζητήσει… παρόλα αυτά νομίζω ότι το άγχος υπερτερούσε και κάποιες βιαστικές αποφάσεις μας στέρησαν τους 2 βαθμούς της νίκης και αρκεστήκαμε στην ισοπαλία.

– Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι η Αναγέννηση χρειάζεται βελτίωση και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της;
Σίγουρα στον ψυχολογικό τομέα, διότι η ομάδα έχει αρκετά ποιοτικούς παίκτες κάτι που το έχει δείξει σε αρκετά ματς. Μόλις λυθεί το άγχος και προηγηθεί η ομάδα βγαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα ματς στα οποία μένουμε πίσω στο σκορ. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει η ομάδα είναι το πάθος που βγάζει ειδικά απέναντι στα λεγόμενα φαβορί του ομίλου. Επίσης η αγάπη που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών και η εξαιρετική συνεργασία με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην Αναγέννηση.