Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μανώλης Λύγκος: Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στην επιστροφή

Published

on

Αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αθήνας είναι και ο Μανώλης Λύγκος…

Ο σπουδαίος φορ, που έχει αγωνιστεί ακόμη και στην Α’ Εθνική, αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατταλου και απότελεί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μανώλης Λύγκος μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Μανώλη καλησπέρα. Πως βιώνεις αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο?

Καλησπέρα σας. Είναι όντως μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους. Για εμάς που το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, είναι ακόμη πιο δύσκολο, αφού αναγκαζόμαστε να μένουμε μακριά από αυτό που αγαπάμε…Περιμένουμε πώς και πώς να τελειώσει αυτή η μεγάλη κι άσχημη παρένθεση με αυτόν τον ιό και να επανέλθουμε όλοι υγιείς στη καθημερινότητα μας.

Εμείς δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα μεμονωμένα για να παρουσιαστούμε δυνατοί με την επιστροφή μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας όποτε κι αν έρθει αυτή, ελπίζω σύντομα..

Με βάση τις προσδοκίες, ο Ατταλος δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Πιστεύεις πως μπορεί να διαεκδικήσει τον τίτλο?

Στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν να πρωταγωνιστήσει, Σίγουρα δεν έχουμε ξεκινήσει ιδανικά αλλά δεν απογοητευόμαστε..Η διαφορά δεν είναι βέβαια απογοητευτική, αφού είμαστε 5 βαθμούς πίσω από τη κορυφή. Θα γίνει μεγάλη μάχη και υπάρχουν αρκετές ομάδες που βρίσκονται κοντά στην κορυφή. Οπως δείχνουν οι 7 πρώτες αγωνιστικές, θα χαθούν αρκετοί βαθμοί απο όλες τις ομάδες γιατί ο όμιλος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Πιστεύω πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να είμαστε αυτοί που θα τερματίσουμε στην πρώτη θέση…

Πού στηρίζεις αυτή την αισιοδοξία σου?

Οπως είπα και πριν, η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες, αλλά και τις προϋποθέσεις. Η διοίκηση του Δημήτρη Κουλούρη και των συνεργατών του δεν επαναπαύεται, και προσπαθεί να εξελίξει συνεχώς την ομάδα, δείχνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της. Η έλευση του Γιάννη Καλογερή στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού με την εμπειρία και τις ικανότητες του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Επίσης υπάρχει ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο με τον Δημήτρη Κοσμά και τους συνεργάτες του. Ολα αυτά μας κάνουν αισιόδοξους, αλλά ταυτόχρονα αυξάνουν την υποχρέωση μας να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και μας δίνουν έξτρα κίνητρο.

Ευχαριστούμε πολύ…

Εγώ σας ευχαριστώ, και σας εύχομαι καλή δύναμη για να μπορείτε να συνεχίσετε την πολύ σημαντική δουλειά σας, να προβάλλετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλω επίσης να ευχηθώ υγεία για όλο τον κόσμο, αφού αυτό είναι το υπέρτατο αγαθό…