Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μανώλης Λύγκος: “Κουλούρης, Τζέλης, Χλωρός και Βάσος οι λόγοι που είπα το… ναι στον Άτταλο”

Published

on

Τα τρόπαια που έχει κατακτήσει είναι αρκετά και οι ομάδες στις οποίες έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι ιστορικές και με βαρύ όνομα.

Ο λόγος για τον Μανώλη Λύγκο που μετά το πέρασμα του πέρυσι από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου πήρε την απόφαση να μετακομίσει στα δυτικά προάστια… ποδοσφαιρικά για λογαριασμό του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο έμπειρος και δεινός σκόρερ ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν ώστε να πει το ναι στη διοίκηση του συλλόγου λέγοντας: «ο κ. Κουλούρης ήταν ο κύριος λόγος που δέχτηκα τη πρόταση αφού θα συνδυάσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία με αυτό που αγαπάω δηλαδή το ποδόσφαιρο. Βέβαια με ενθουσίασε πολύ και το πλάνο που έχει για την ομάδα ο κύριος Τζελης. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γιάννης Χλωρός όπως και ο φίλος μου και συμπαίκτης ξανά πλέον Κώστας Βάσος. Ο μοναδικός μου ενδοιασμός ήταν η κατηγορία αλλά τα θετικά ήταν περισσότερα απ’ τα αρνητικά. Υγεία σε όλο τον κόσμο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά και εμείς σαν ομάδα να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο: την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ σε συνδυασμό με επιβλητικό ποδόσφαιρο»