Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μαρκό – Θησέας Ν. Μάκρης 2-1

Published

on

“Καθάρισε”  με 2-1 και τον αξιόμαχο Θησέα Ν. Μάκρης η Μαρκό και παρέμεινε στην κορυφή.

Μπαίνοντας δυνατά ο Θησέας στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχε μία μεγάλη ευκαιρία στο 6΄, όταν το δοκάρι του Νικολίτσα σταμάτησε την προσπάθεια του Αθανασόπουλου. Αφυπνίστηκε η Μαρκο μετά τη φάση αυτή και κατάφερε στο 16΄ με τον συνήθη ύποπτο Καλιαμπάκα να πετύχει το 1-0 και να μπει μπροστά στο σκορ. Έβγαλε σέντρα από αριστερά ο Ζαραδούκας και με κεφαλιά ο Καλιαμπάκας στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 1-0. Στο 28΄ κορυφαία ευκαιρία για την Μαρκο όταν μόνος του ο Καλιαμπάκας δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσιούλη. Στο 42΄ αποχώρησε τραυματισμένος με φορείο ο εγκέφαλος των γηπεδούχων Πλιάγκας.

Παραπάνω από αισθητή η απουσία του στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά, αλλά τότε μίλησε το ταλέντο του Χίσο. Από αριστερά ταλαιπωρούσε τη δεξιά πλευρά του Θησέα, ώσπου στο 61΄ συνέκλινε προς τον άξονα και έβγαλε κάθετη ασίστ στον Ζαραδούκα που δίκην σέντερ φορ, πλάσαρε τον Κατσιούλη κι έκανε το 2-0.

Στο 68΄ απάντησε ο Θησέας με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος είχε τον χρόνο να στοπάρει εντός μικρής περιοχής με το στήθος και να εκτελέσει τον Νικολίτσα γράφοντας το 2-1. Στο 74΄ λίγο έλειψε να γίνει το 2-2 όταν και πάλι ο Αθανασόπουλος σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Νικολίτσας. Στο 89΄ και πάλι ο Αθανασόπουλος δεν μπόρεσε να πιάσει γεμάτο σουτ, η μπάλα τον βρήκε στο καλάμι κι έφυγε άουτ. Η Μαρκο με τη νίκη της παραμένει στην κορυφή και ο Θησέας στην 3η θέση.

 

Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ., με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Τζαφόλια Δ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Νικολίτσας, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος, Χοτζάι, Τζιβίλογλου, Πλιάγκας (44΄ Δημητρακόπουλος), Φουκαράς, Καλιαμπάκας (73΄ Τζώρτζης), Χίσο (88΄ Αρσενίδης), Ζαραδούκας (80΄ Νταή)

 

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδιάκης (46΄ Μουλάκης), Τασσόπουλος, Μουρούτης, Οικονόμου, Τσέλιος (78΄ Ρακιπλάρι), Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Αθανασόπουλος, Πράπας (61΄ Μαντζαβελάκης)

 

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης

Πηγή: athlorama.blogspot.com