Connect with us

6ος Όμιλος

Μαρκό – Καταγγέλλει χειροδικίες απειλές και κτύπημα του προέδρου κ. Βόλη

Published

on

Σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης  που διαθέτει προχώρησε ο  ΓΣ Μαρκό για τα γεγονότα τρομοκρατίας που όπως αναφέρουν συνάντησαν στην Ρόδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Σε ένα περιβάλλον που μόνο ποδόσφαιρο δεν ήρθε να δει ο κόσμος η Ομάδα μας έχασε μεν 4-3 από την Ρόδο αλλά απέδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει το Πρωτάθλημα.
Συνήθως περιγράφουμε τον αγώνα αλλά αυτή τη φορά αναγκαζόμαστε να περιγράψουμε γεγονότα πρωτόγνωρα για ποδοσφαιρικό αγώνα:
Τρομοκρατία στα αποδυτήρια από την στιγμή ή που η αποστολή έφτασε στο γήπεδο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ρόδου και παράγοντες της τοπικής ομάδας που προσπάθησαν να κτυπήσουν τον Πρόεδρο μας κ. Βολη.
Με εντολή του ίδιου του προέδρου της Ρόδου η διοίκηση(10 άτομα) της ΜΑΡΚΟ τοποθετήθηκε σε θέσεις του γηπέδου κάτω από τα δημοσιογραφικά υποτίθεται για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια του αγώνα να υποστούν χειροδικίες και απειλές με αποκορύφωμα το κτύπημα του προέδρου κ. Βολη από συγκεκριμένα άτομα.
Τα γεγονότα αυτά αναφέρθηκαν στην μήνυση που ο Πρόεδρος μας κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου στο ημίχρονο του αγώνα.
Απειλές βρισιές δεχόταν και ο πάγκος της ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όχι μόνο από οπαδούς άλλα και από “σεκιουριτα” της Ρόδου και συγκεκριμένο μέλος της διοίκησης της Ρόδου ο οποίος πέταξε καφέδες και νερά στο πρόσωπο του γενικού μας αρχηγού..
Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ρόδου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με άσχημες διαθέσεις ψάχνοντας παίχτη της ομάδα μας.
Φίλαθλοι και στέλεχος της Ρόδου απείλησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή την αποστολή και την Διοίκηση μας.
Σε αυτό το κλίμα που διεξήχθη ο αγώνας οι παίχτες μας αξίζουν συγχαρητήρια και ενα μεγάλο μπράβο.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και Η ΜΑΡΚΟ ανεβάζει ψιλά τον πήχη δηλώνοντας ότι ΠΆΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ.

Τέλος Θέλουμε να συγχαρούμε τους διαιτητές του αγώνα από τους οποίους δεν έχουμε κανένα παράπονο.