Connect with us

stoplekto

Μαρλαφέκας , Χατζηπαππάς ανανέωσαν στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Δύο σημαντικές ανανεώσεις για την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Ο αρχηγός Γιάννης Μαρλαφέκας , και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Κώστας Χατζηπαππάς  συνεχίζουν στην ομάδα.

*Από τον σύλλογο εκδόθηκαν οι παρακάτω ανακοινώσεις:

Για τον Μαρλαφέκα αρχικά:

«Συνεχίζει και ο αρχηγός… Σε μια ακόμη πολύ σπουδαία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας καθώς ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Γιάννη Μαρλαφέκα. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση καθώς ο Μαρλαφέκας είναι κομμάτι αυτής της ομάδας έχει αγωνιστεί από μικρό παιδί έως και σήμερα στην ομάδα και είναι η σημαία της ομάδας μας. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και με την ποιότητα του θα συνεχίσει να ενισχύει και την νέα σεζόν την ομάδα μας.Γιαννη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας »

Για τον Χατζηπαππά :

Σε μια πολύ σπουδαία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας καθώς ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της περσινής σεζόν ο Κώστας Χατζηπαππάς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας και για την νέα σεζόν και έτσι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να είναι ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής της ομάδας μας .Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση καθώς ο Χατζηπαππας είχε αρκετές προτάσεις αλλά σε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας μας υπήρξε απόλυτη συμφωνία καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία. Κώστα καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

*Επίσης ο σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του γυμναστή Πέτρου Ρουστέμη :

«Το προπονητικο team ολοκληρώνεται.Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του καταξιωμένου προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρου Ρουστέμη. Ο κ.Ρουστέμης έχει μεγάλη εμπειρία καθώς έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες όπως η Α.Ε. Μοσχάτου και στα τμήματα υποδομής,στην Α.Ε. Νίκαια,στον Ολυμπιακό Περάματος όπως επίσης και στην σχολή τερματοφυλάκων Διονύσης Χιώτης Academy. Ο κ.Ρουστεμης θα έχει εξ ολοκλήρου την προπόνηση και προετοιμασία όλων των τερματοφυλάκων της ομάδας μας την φετινή σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή σεζόν, δημιουργική με σκληρή δουλειά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»