Connect with us

stoplekto

Μαρούσι – Πέρα Κλουμπ 4-3 – Φωνάζουν και οι δύο για Γουσέτη

Published

on

Ο Μαρούσι επικράτησε 4-3 της Πέρα Κλουμπ σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, δύναμη, ένταση, αποβολές, ανατροπές στο σκορ και πολλά παράπονα στον ρέφερι Γουσέτη από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη στο πέμπτο λεπτό τον καθυστερήσεων .

Στο 6’ ο Τσέτσια άνοιξε το σκορ για την Πέρα Κλουμπ με κοντινό πλασέ (Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται θεωρώντας πως υπήρχε οφσάιντ) , για να ισοφαρίσει στο 20’ο Παπαδόπουλος με τον ίδιο τρόπο.(1-1) Στο 37’ και πάλι ο Παπαδόπουλος με πλασέ μετά από σέντρα του Σιέττου έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους πραγματοποιώντας το 2-1.Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσέτσια από τον Λέκκο με τον πρώτο να ευσοχεί από τα ένδεκα βήματα για το 2-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό επτά λεπτά αργότερα ο Μπεκίρι εκμεταλευόμενος σύγχυση στην άμυνα του Αμαρουσίου έκανε το 2-3. Από το σημείο αυτό και ύστερα οι γηπεδούχοι πήραν τα ινία του αγώνα και με τον Ρούτη στο 90’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (3-3) . Στο 95’ ο Τζαμάρας με πλασέ έκανε την μεγάλη ανατροπή την δεύτερη στο ματς για την ομάδα του δίνοντας της τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Γουσέτης Απέβαλε στο 57’ τον Παπαδόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τους Σμυρνιωτάκη – Ζωίδη στο 91’ με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητές: Γουσέτης, Στάμος-Θωμόγλου

ΜΑΡΟΥΣΙ: Διγαλέτος, Ντζαμάρας, Ρούτης, Φυλάκτου Φ., Λάμπρος, Κυριακέας (76′ Μάνεσης), Παπαδόπουλος, Περισοράτης, Λέκκος, Πολλάκης, Σιέττος (62′ λ. τρ. Γκόρτσας)

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Θωμόπουλος (60′ Ζωίδης), Τολίδης (75′ Παυλόπουλος), Μαντής, Παυλόπουλος, Σμυρνιωτάκης, Σεφέρος, Αντωνόπουλος, Τσέτσια (88′ Θεοδωρίδης), Μπεκίρι, Μουρδουκούτας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply