Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μαστρογιάννης: “Υπάρχουν οι προδιαγραφές για να πετύχει το Γαλάτσι”

Published

on

Ο Στέργιος Μαστρογιάννης θα αποτελέσει έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΣ Γαλάτσι την ερχόμενη σεζόν.

Με την εμπειρία του να ξεχειλίζει από τις επαγγελματικές κατηγορίες ο Θοδωρής Κουτσουδάκης βρήκε στο πρόσωπο του έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΣ.

Ο Μαστρογιάννης παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

«Έχει αρκετά ιστορικά σωματεία φέτος η Β’ ΕΠΣΑ και πολλές καλές ομάδες όπως η Δόξα, ο Άγιος Δημήτριος, ο Εθνικός Αστέρας και πολλές άλλες.  Θεωρώ πως θα είναι ανταγωνιστικό περισσότερο σε σχέση με πέρυσι το πρωτάθλημα. Όσο για το Γαλάτσι που προτού έρθω είχα ακούσει τα καλύτερα σε διοικητικό και σε οργανωτικό κομμάτι με ανθρώπους που τρέχουν πάντα για το καλό της ομάδας και το δείχνουν τα τελευταία χρόνια με επαγγελματισμό τους στις υποχρεώσεις τους προς τους παίκτες και σε όλο το team. Φέτος πιστεύω με τις μεταγραφές που έχει κάνει έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και σίγουρα ο μόνος στόχος είναι η άνοδος. Με τη βοήθεια του κόουτς Κουτσουδάκη και του γυμναστή, Βουγιούκα θεωρώ θα τα καταφέρουμε. Έχουμε πολύ καλό υλικό για την κατηγορία με έμπειρα παιδιά που θα βοηθήσουν τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά συντελούν στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου».