Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματς με ένταση στους Ορυζόμυλους

Published

on

Από την αρχή της σεζόν ο Χαραυγιακός έδειξε ότι θα έχει το πάνω χέρι στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ χάρις στο εκπληκτικό σερί  των επτά νικών σε ισάριθμους αγώνες. Οι νερατζούρι αφού πρώτα πέρασαν μια περιόδο αγωνιστικής κρίσης όπως ήταν λογικό δεν πτοήθηκαν, παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου δείχνοντας ότι διαθέτουν μέταλλο σαν ομάδα. Το απόγευμα του Σαββάτου το σωματείο από την Ηλιούπολη έχει δύσκολη αποστολή ωστόσο βρήκε το τρόπο να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολη έδρα όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσουν πολλές ομάδες. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλο χάρις σε τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο Ορυζομύλων στην αναμέτρηση με την Αγία Ελεούσα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με την ήττα του Χαϊδαρίου, ο Χαραυγιακός αύξησε τη διαφορά του στους τέσσερις βαθμούς από την 2η θέση

Πάντως, την αναμέτρηση επισκίασε η μικρής διάρκειας σύρραξη που έλαβε χώρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση. Παράλληλα, μελανό σημείο του παιχνιδιού αποτελεί η διαιτησία του Γκάμαρη κυρίως στο β’ μέρος αφού ο Αθηναϊος ρέφερι σε αρκετές περιπτώσεις δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Στο αγωνιστικό μέρος, το α’ μέρος δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού οι δυο ομάδες αρχικά παρουσιάστηκαν επιφυλακτικές στο παιχνίδι τους. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έλαβε χώρα στο 15′ όταν ο Αλέκος Παπαδημητρίου δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να ανοίξει το σκορ για τους νερατζούρι. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τα λάθη στη μεσαία γραμμή να κυριαρχούν. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 45′ ο Κακκαβάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σιδέρη, έστρωσε στον Ρούσσο ο οποίος με ωραίο σουτ τιμώρησε τον Χαραυγιακό γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν την ισοφάριση και όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, στο 73′ ο Νικόλα έφυγε από ελεγχόμενη θέση βρήκε δίχτυα, όμως ο β’ βοηθός Γεωργαράκος ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Η ομάδα από την Αγία Βαρβάρα έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα για να κάνει το 2-0, όμως ο Δωριάδης απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Ρούσσου, απομακρύνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 86′ ο Χαραυγιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, αφού ο Σκούρας αρχικά και στη συνέχεια ο Γιάννης Παπαδημητρίου δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα σε εκτέλεση φάουλ του Αλέκου Παπαδημητρίου. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 93′, αφού προηγούμενος ο Κ. Μιχελής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη από τον Γκάμαρη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Πλεξίδα. Την εκτέλεση φάουλ ανέλαβε ο Αλέκος Παπαδημητρίου και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα κατέληξε εν τέλει στα δίχτυα για το τελικό 1-1

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Σάκης Κακκαβάς) Ζούκας, Σαρλάς, Μουστάκης, Πλάκας, Μιχελής Κ., Τσολάκογλου, Κακκαβάς, Ρούσσης (68′ Μιχελής Β.), Αθανασίου (31′ Καλογερής), Κοσμάς (85′ Νικολάου), Ρούσσος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Σάκης Σάσσαλος) Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ρικούνοφ (70′ Μπιρμπιλής), Ράμμος, Σκούρας, Νικόλα, Μητροφάνης, Σιδέρης (65′ Θάνος), Παπαδημητρίου Α., Πλεξίδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply