Connect with us

stoplekto

Ματς με πολλά “γαλλικά” – Κύπρος Κορ.- ΑΣ Δραπετσώνας 1-2

«Μωρή π….. ήρθες εδώ να παίξεις για τον Παννεαπολικό; Δεν θα σου περάσει» φώναζαν στον διαιτητή Ιωαννίδη οπαδοί….

Published

on

Σε ένα ματς καθοριστικής σημασίας για τα πλέι άουτ και με αρκετή ένταση στο φινάλε, η Κύπρος  αν και είχε προηγηθεί, έμεινε στο 71’ με δέκα και υπέστη ήττα σοκ στο 95’ μέσα στον Κορυδαλλό με 2-1 από τον ΑΣ Δραπετσώνας και σε συνδυασμό με τη νίκη του Παννεαπολικού θα είναι εκείνη που θα υπερασπιστεί την παραμονή της από την πρώτη θέση των μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Σαφρά στο 18’.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 71’, όταν ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ. απέβαλε από την Κύπρο με δεύτερη κίτρινη τον Κωνσταντόπουλο, απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα η Δραπετσώνα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 80’ με τον Χαλικιά  Ε. και «κλέβοντας» τη νίκη στο 95’ με τον  Σέρι.

Και οι δυο ομάδες σε λίγες βδομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στα πλαίσια των πλέι άουτ.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ιωαννίδη Κ. έχει η Κύπρος. Αναλυτικά τι έγραψε ο ρέφερι στο φύλλο αγώνος:

«Στο 55’ του αγώνα οπαδοί που φορούσαν διακριτικά της γηπεδούχου ομάδας και βρίσκονταν στην κερκίδα είπαν τα εξής: «Μωρή π….. ήρθες εδώ να παίξεις για τον Παννεαπολικό; Δεν θα σου περάσει». Στο 80’ απομάκρυνα  τον εκπρόσωπο της Κύπρο Κορυδαλλού Γιώργο Κουρκουτιάδη διότι είπε:  «Ξέρουμε γιατί ήρθες εδώ, για να σώσεις τον Παννεαπολικό, καλά το πας, συνέχισε». Στη συνέχεια και στο ίδιο λεπτό συνέχισε να διαμαρτύρεται λέγοντας: «Τώρα που κερδίζει ο Παννεαπολικός το κάνεις όπως θέλεις». Στο ίδιο λεπτό οπαδοί που φορούσαν διακριτικά της γηπεδούχου ομάδας και βρίσκοταν στην κερκίδα είπαν τα εξής: «Ιωαννίδη γ……. και θα δούμε πώς θα φύγεις από εδώ».  Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου μας πλησίασε ο κύριος Κουρκουτιάδης Γιώργος και μας είπε: « Γ…… γ……., θα δούμε πώς θα φύγετε από εδώ». Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο β’ βοηθό διαιτητή Παρισσόπουλο αποκαλώντας τον «γύφτο»…».

ΚΥΠΡΟΣ: Φραντζεσκάκης, Πατινιώτης, Διοκμετζίδης(60’ Νάνος), Καζιάνης, Πραστός, Καριντζαΐδης, Σαφράς, Καμπούρης(83’ Φρυγάνας), Κωνσταντόπουλος, Κάπος, Παπακίτσος.

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Τζιβελέκης, Γεροπαναγιώτης, Δοξακόπουλος, Καραμπετιάν(68’ Νίκας), Μαραγκός(88’ Μπέκα), Χαλικιάς Π., Σέρι, Κορώνης, Χαλικιάς Ε., Δούφας, Κόκκας.

φωτο-αρχείου