Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ματς…”ροντέο” στη Μαγούλα, 2-1 η Νέα Πέραμος τον Αστέρα

Published

on

Από την καυτή έδρα της Μαγούλας πέρασε η Νέα Πέραμος, όπου κατέβαλε με 2-1 τον τοπικό Αστέρα, τον οποίο και υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα.

Όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από ακραίες αντιδράσεις εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και από σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα.

Χαρακτηριστικά θα σας παραθέσουμε τι ακριβώς έγραψε ο διαιτητής Χρόνης στο φύλλο αγώνος:

“Στο 45+2′ του αγώνα απέβαλα με απευθείας  κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Νέας Περάμου Πατσιονίδη, διότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου σπρώχνοντάς με , με τα χέρια του στο στήθος μου. Επίσης είπε τα εξής “Γαμ…”, αναφερόμενος στη διαιτητική τριάδα. Ακόμα είπε στον α’ βοηθό Παύλο “Είσαι βλάκας αγόρι” μου. Στο ίδιο λεπτό απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον δηλωμένο ως προπονητή της Νέας Περάμου Χάρη Κοπιτσή, διότι κινούμενος απειλητικά προς το μέρος μου, με έπιασε από το μπράτσο με δύναμη λέγοντάς μου τα εξής: “Είσαι τραγικός, εσύ φταις”. Επίσης, έσπρωξε με το χέρι του στο στο λαιμό τον αντίπαλο προπονητή. Ακόμα, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς βρισκόμουν στην πόρτα των αποδυτηρίων μου,  με πλησίασε και με χτύπησε με το κεφάλι του στο δικό μου κεφάλι και με απώθησε στη συνέχεια με δύναμη. Στο 47′ του αγώνα απέβαλα με δεύτερη κίτρινη τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας Τσιανάκα για “θέατρο”. Στο 75′ έπεσε από οπαδούς των γηπεδούχων κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου και τρία μέτρα πίσω από τον α’ βοηθό Παύλο. Στο 82′ απέβαλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μαγούλας Χαλκίδη, διότι κινηθείς απειλητικά ενάντια αντιπάλου λέγοντας τα εξής: “Θα σε γαμ… εγώ εσένα μετά” και προσπάθησε να πέσει πάνω του, αλλά τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του, μέχρι να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετά το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με ενημέρωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής Κεχαγιάς αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο, ενώ προσκομίζεται και ιατρική γνωμάτευση. Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι των γηπεδούχων έφτυναν τον α’ βοηθό Παύλο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν άγρια επεισόδια εκτός γηπέδου από φιλάθλους και των δύο ομάδων….

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά ο Δουκάκης για τη Νέα Πέραμο που πέτυχε και τα δύο γκολ(10, 84′). Ο Αστέρας είχε ισοφαρίσει με τον Τσιανάκα(45′).

Παράπονα από τη διαιτησία του Χρόνη έχουν και οι δύο ομάδες….

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μικρός, Χιονίδης(46′ Μυρσινιάς), Δούλος, Λογοθέτης, Χωραβάτης, Τσιανάκας, Μπέχλης, Τεπέτωβ(30′ Μπάλλα), Παπακωνσταντίνου, Χαλκίδης, Απαζίδης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Λιμνιάτης, Δραγάσης, Γεωργιάδης, Πατσιονίδης, Λουκίδης, Γκελάι, Κοκόσι, Σεβαστής, Δουκάκης, Καμπόλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ