Connect with us

stoplekto

Ματσάρα ανάμεσα σε Βριλήσσια και Άγιο Θωμά!

Published

on

Η χαλαρή βαθμολογική τους θέση επέτρεψε σε Βριλήσσια και Άγιο Θωμά να προσφέρουν γκολ και θέαμα στην έδρα των ‘κυανόλευκων’. Το τελικό 3-2 άφησε ικανοποιημένους τους γηπεδούχους και αρκετά πικραμένους τους φιλοξενούμενους που είδαν τον αντίπαλο να ανατρέπει το γρήγορο 2-0. Στη βαθμολογία, ο ΑΟΒ έφτασε τους 40 βαθμούς στην ένατη θέση και παράλληλα πλησίασε στον πόντο τους όγδοους ‘πορτοκαλί’ στην άτυπη μάχη που δίνουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσινιά μπήκε πολύ δυνατά και στο 5′ άνοιξε το σκορ χάρη σε πλασέ του Χαρατσάρη, ενώ στο 10′ διπλασίασε τα τέρματα του με πέναλτι του Μαστρογιάννη, μια παράβαση που κέρδισε ο Μάχας από τον τερματοφύλακα Κουγιανό. Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Γιώργου Σπυράκη αντέδρασαν και στο 12′ είχαν δοκάρι με τον Σταύρακα. Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και μείωσαν ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα με πέναλτι του Σταύρακα που κέρδισε ο ίδιος από τον Δημήτρη Θύμιο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η απόλυτη ανατροπή με δράστη, ξανά, τον Σταύρακα και λυτρωτή τον Δημητρέλο. Ο πρώτος ισοφάρισε στο 67′ ύστερα από κόρνερ και ο Δημητρέλος με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή γοήτρου στο 81′.

Διαιτητές: Μητράκος Α., Λεοντακιανάκος Κ., Καπίρης Ε.

Βριλήσσια (Γιώργος Σπυράκης): Κουγιανός, Γκότσης, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Γκρέκος, Σχοινάς (81′ Βλάχος), Γκίζης (90′ Κωνσταντίνου), Μάρκου, Σταύρακας, Κατσιμίχας, Τσιούμας (67′ Μακρυπίδης).

Άγιος Θωμάς (Κώστας Τσινιάς): Μακρής, Χατζής, Δαμούρας, Ζαρκαδούλας Γ., Θύμιος Δ., Σούφλας, Θύμιος Χ., Ζαρκαδούλας Φ. (30′ λ.τρ. Αλικάι), Μάχας, Μαστρογιάννης, Χαρατσάρης (75′ Ρόης).

Photo: Sportifico.gr