Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και ισοπαλία στο Ηλυσιακός- Τράχωνες 3-3

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, Ηλυσιακός και Τράχωνες ήρθαν ισόπαλοι με το χορταστικό 3-3.

Ετσι, οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια και με 7 βαθμούς ισοβαθμούν στην κορυφή με Αρη Πετρούπολης και Βύρωνα.

Ο Ηλυσιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο μέρος και αφού αρχικά είχε δύο δοκάρια με Γκούγκα στο 18΄και Κασσιανό στο 22΄, στο 27΄ο Γκούγκας άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Στο 35΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κασσιανός έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 53′ ο Χριστόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο φάσμα της ήττας να αντιδρούν και να φτάνουν στην ισοφάριση. Αρχικά στο 68′ ο Βουρλούμης έκανε το 2-1 με απευθείας φάουλ, με τον Γιαννόπουλο στο 72′ να ισοφαρίζει σε 2-2.  Στο 80′ ο Κασσιανός έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ηλυσιακό κάνοντας το 3-2,  αλλά στο 85΄ο Δημογιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παπαδόπουλος, Τσουρέας (86’ Θεοδώρου), Νικολόπουλος, Πανάκης, Πάντος, Ταχιράι, Κασσιανός, Χριστόπουλος (78’ Σαλαπάτας), Γκούγκας, Βελισσάρης, Ποντίκης (90’ Ρίζος).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παπαγγελής, Γκούρλιας, Βουρλούμης, Μαργαρίτης (86’ Μανωλιάδης), Ακριτίδης (46’ Μπατσούλι), Ρόι, Παπατζίμας, Μπουγιούκος, Γιαννόπουλος (86’ Αυγέρης), Δημογιάννης, Τσιουρής (46’ Κούτρας).