Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά στο Αγιαξ Ταύρου- Αγιοι Ανάργυροι 2-2

Published

on

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων, Αγιαξ Ταύρου και Αγιοι Ανάργυροι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς και είναι στην 2η θέση, ενώ οι Αγιοι Ανάργυροι πήραν έναν σημαντικό βαθμό και έφτασαν τους 6, παραμένοντας όμως χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ τα έχουν με την τύχη τους αφού δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μια ανατροπή του Θαναηλάκη στο 5΄ θεωρώντας πως υπάρχει πέναλτι, με τον Σέχου Γ. στο 10΄με κοντινή προβολή να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και στο 16΄με τον Αρβανιτάκη ισοφάρισαν σε 1-1. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 48΄ο Καριατλής (φωτό) με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2. Τελικά στο 90+3΄ο Στρέφη με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2 σώζοντας το βαθμό για τους γηπεδούχους.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής Αν., Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής Αλ., Σέχου Γ. (68′ Μαυρέλης), Γκουτσούλας (85′ Ερμάλ), Μαρούσης, Βλάμης, Παπανδρέου (46′ Μπαρμπαλιάς), Θαναηλάκης (68′ Σέχου Σ.), Γκαρδιακός (85′ Σωτηρόπουλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Καμβύσης, Κατσάρας, Γενίδογαν, Χαραλάμπου (46′ Καριατλής), Κατσίβελας (80′ Βασιλειάδης), Ξαγοράρης, Φωτόπουλος, Αρβανιτάκης (65′ Ζαρκαδούλας), Οικονόμου (85′ Δεσποτόπουλος).