Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά στο Αγιοι Ανάργυροι- ΑΟ Περιστερίου 2-2

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό ματς που κυριολεκτικά τα είχε όλα, Αγιοι Ανάργυροι και ΑΟ Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι οι γηπεδούχοι με 17 βαθμούς είναι στην 9η θέση, ενώ ο ΑΟ Περιστερίου είναι 4ος με 24 βαθμούς, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Σετελλάρι, ενώ στο 20′ είχαν δοκάρι με τον Λειβαδά. Ο Γενίδογαν στο 25′ έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, αλλά στο 34′ ο Τρόκα ξαναέβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες κάνοντας το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και πίεσαν τους αντιπάλους τους, έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 69′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κατσίβελας δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 72′ το σουτ του Θεοδωράκη σταμάτησε στο δοκάρι, και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 84′ όταν με νέο πέναλτι ο Ερέκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε μεγάλη ένταση στις κερκίδες μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων, που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης (60′ Φωτόπουλος), Σιαλμάς, Θεοδωράκης, Ερέκι.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ. (73′ Τσιλεπής), Ζέρβας, Μπούζας Α. (77′ Κόκκας), Ζαφειράτος Α. (65′ Σταυρόπουλος).