Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά στο Αγιος Δημήτριος- Δόξα Βύρωνος 2-2

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο, Αγιος Δημήτριος και Δόξα Βύρωνος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 και μοιράστηκαν τους βαθμούς στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Ζευκιλή στο 32′ με σουτ από το ύψος της περιοχής να κάνει το 0-1. Στο 38′ ο ίδιος παίχτης με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Μπροστά στο φάσμα της ήττας ο Αγιος Δημήτριος αντέδρασε, και στο 55′ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ερμάλ κάνοντας το 1-2. Στο 74′ ο Γαβαλάς με σουτ ‘έστειλε τη μπάλα να βρει το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-2, που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Πλάκα (69′ Καρπέτας), Χιώτης, Τσάκος, Φούφας, Λεβέντης, Αρώνης, Καρκασίνας (46′ Παναγιωτόπουλος), Ρίζος (46′ Γαβαλάς), Κούτρος, Ερμάλ .

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (58′ Κουτσαυτίκης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (46′ Χουχουλής), Τσακλάνος, Δούκας, Λεβέντης (46′ Στάθης), Καρατσομπανάκης (90′ Μίζιος Α.), Ζευκιλής, Τσακνάρης (46’ Χαλβατζής).