Connect with us

Γ Εθνική

Ματσάρα και μοιρασιά στο Ατσαλένιος – Αγία Παρασκευή 3-3

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με απρόσμενο φινάλε, η Αγία Παρασκευή απέσπασε βαθμό μέσα στο Ηράκλειο ερχόμενη ισόπαλη 3-3 με τον Ατσαλένιο.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη που πέτυχε χατ τρικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, πήραν έναν σημαντικό βαθμό από πλευράς ψυχολογίας, αφού δείχνει πάρα πολύ δύσκολο να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Στο 15′ ο Νύκταρης με πέναλτι έκανε το 1-0, και ο ίδιος παίχτης στο 39′ πέτυχε το 2-0. Στο 45′ ο Αντωνέας μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 69′ ο Νύκταρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και αφού αρχικά στο 73′ μείωσαν σε 3-2 με τον Σεφέρη, στο 90+2′ ο Θεοδωρίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΤΣΑΛΈΝΙΟΣ: Καβουσάκης (46′ Ρουμπάκης), Δαμιανάκης, Κασσωτάκης, Λουμπάκης, Αργκιλέσι, Βοργιάς, Νύκταρης (72′ Γωνιανάκης), Παχής (72′ Χατζηνικολάκης), Ψαρράς, Γιακουμάκης (63′ Μπέης), Μέμμος (83′ Χαρίτος).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ: Αραμπατζής, Αντωνέας (59′ Πλατυκώστας), Δημήτρουλας, Ζάχος, Καστανιώτης, Κοντοές (49′ Αυλωνίτης), Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Θεοδωρίδης, Μπουμπουλίμα (78′ Χρυσανθακόπουλος), Σεφέρη.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΊΟΥ