Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά στο Ορφέας Αιγάλεω- Τριφυλλιακός 2-2

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, Ορφέας Αιγάλεω και Τριφυλλιακός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι οι φιλοξενούμενοι με 25 βαθμούς παραμένουν στην κορυφή μαζί με την Κηπούπολη, ενώ οι γηπεδούχοι με 18 βαθμούς είναι στην 6η θέση.

Στο 4′ ο Σταύρου με μακρινό σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφλαρισαν στο 71′ όταν ο Χάβος έκανε το 1-1, ενώ έφτασαν στην ανατροπή στο 77′ με τον Κατσαρό να κάνει το 1-2. Ομως η τελευταία λέξη άνοικε στους γηπεδούχους και στον Σταύρου, που στο 90+3′ με νέο μακρινό σουτ έκανε το 2-2. Λίγο έλειψε μάλιστα να έχουμε ανατροπή στην ανατροπή, αφού στο 90+6′ και πάλι ο Σταύρου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκτέλεσε φάουλ, με τον Βασιλειάδη να διώχνει δύσκολα και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 86′ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μαλέλλι, ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές…

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Τέλης Πιστόλης): Μακρής, Σταύρου, Σακάκος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Λουκάς, Φ. Αγγελακόπουλος, Βίλα, Κονγκίνη (77′ Μαλεσσόβας), Τσεσμελόγλου, Χαρίτος (85′ Λάππας).

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Τσιάτσιος (59′ Κατσαρός), Αλικάι, Μαλέλλι, Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (85′ Παυλόπουλος), Βιντζηλαίος (73′ Μακρής).